ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είµαστε στην εποχή της ''γαλάζιας'' χούντας !


''Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν'' όποτε βρίσκεται στην εξουσία το κόμμα της ΝΔ. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδίκασε την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί παραβιάζει το κράτος δικαίου, παρεµποδίζει την ελεύθερη δηµοσιογραφία και δηµιουργεί συνθήκες που δεν ταιριάζουν σε µια δηµοκρατία. 

Το έλλειμμα δημοκρατίας είναι δεδομένο έπειτα από την καταδίκη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όμως , παράλληλα διαπιστώνουμε και τον διευρυμένο αναχρονισμό που διέπει τα στελέχη της ΝΔ. 

Υπάρχουν ορισμένοι οι οποίοι πιστεύουν στις συμπτώσεις, ενώ στον αντίποδα υπάρχει παράλληλα και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού η οποία απείχε από την κάλπη και διαθέτει θύμηση και κρίση. 

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά

Είναι σαφές ότι από το φακέλωμα του Ελληνικού λαού περάσαμε στην ''επόμενη φάση'' των συστηματικών παρακολουθήσεων και των παραβιάσεων.

Όσα καταλογίζονται στην Ελλάδα για το έλλειµµα δηµοκρατίας επί διακυβέρνησης ΝΔ - Μητσοτάκη είναι απολύτως αληθή, ενώ επιπροσθέτως, υπάρχει ένα τμήμα της κοινωνίας εν μέσω διαλυμένης δημοκρατίας, ελευθεριών και δικαιωμάτων, οι οποίοι/ες ως ''γαλάζιοι'' αποκομίζουν όσα δεν είχαν δει ολόκληρη την ζωή τους.

Το αξιοπερίεργο της ιστορίας είναι ότι κάθε φορά που βρίσκεται το κόμμα της ΝΔ στην κυβέρνηση, επί δεκαετίες, διαμορφώνεται το αντίστοιχο.

Ασφαλώς ποτέ δεν αναμένεις ποιοτικό πολίτευμα επί διακυβέρνησης δεξιάς. Ειδικότερα, σε μια χώρα στην οποία από την κορυφή έως και τον τελευταίο τροχό της ''γαλάζιας'' αμάξης (κάτι ειδικούς της χρεωκοπίας - ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ παραρτήματα της ΝΔ),  είναι σχεδόν στο σύνολό τους τσιράκια).

Είναι οι ίδιοι π@λιοχαρακτήρες με όσους ''διοικούν'' τον Δήμο Γλυφάδας επί μια δεκαετία με γνώμονα ''τους δικούς μας'' , τους αυλικούς , τους παρατρεχάμενους, τους κουμπάρους, τους κόλακες και τους ''βολικούς/ες''.

Το κράτος δικαίου καταλύεται κάθε φορά με ''γαλάζια'' κυβέρνηση και σε όλες τις βαθμίδες , διότι , εκτός από δεξιοί συντηρητικοί, ορισμένοι/ες από τους ''γαλάζιους/ες'' είναι και κομπλεξικοί, εγωκεντρικά άτομα και υπερόπτες, ενώ ζημιώνουν το τόπο παράλληλα της κοινωνίας και διαμορφώνουν καθολική ανισότητα και έλλειμμα δημοκρατίας. 

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Δεν δύνασθε να τρομοκρατήσετε την κοινωνία όσο ασκείται κάκιστα τον έλεγχο σε επίπεδο δικαιοσύνης και του συστήματος. ''Γαλάζιε'' πρωθυπουργέ επί ημερών σου διευρύνεται η αντισυνταγματικότητα και το έλλειμμα δημοκρατίας ενώ  μεγιστοποιούνται τα παραρτήματα. Καταλύστε απόλυτα και την πάλη των τάξεων, παράλληλα με το κράτος δικαίου και την ποιοτική δημοκρατία, ώστε να εναρμονίσεται το παρόν του τόπου με την ευτέλεια της διακυβέρνησής σας και την οφέλεια των δικών σας. Δεν ίσχυσε το αντίστοιχο επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και τουλάχιστον προσωπικά το πιστοποιώ διότι ήμουν και παραμένω πρότυπος και το πρωτότυπο.

Επισήμανση: Ο θείος και νονός μου είχε διατελέσει  δήμαρχος Γλυφάδας, ουδέποτε δέχτηκα εξυπηρέτηση σύμφωνα των γνωριμιών του, τέως υπουργός πασοκικής κυβέρνησης μου παραχωρούσε θέση στο δημόσιο, αρνήθηκα, τέως δήμαρχος, τόσο της Γλυφάδας, όσο και του Ελληνικού - Αργυρούπολης, επίσης το ίδιο, αρνήθηκα, και τέλος, ακόμα και επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για διευθέτηση του ζητήματος του Ρ/Σ αρνήθηκα. ( Σύμφωνα με όσα γνωρίζεται συνολικά και ισχύουν σήμερα στο κόμμα της Κουμουνδούρου, έκανα κάποιο λάθος , η προνοώ πριν ισχύσουν πολλά και διάφορα ;) 

Το κόμμα πέρασε σε έναν εφοπλιστή ο οποίος κάνει εκκαθάριση ώστε από ''ριζοσπαστική'' αριστερά να αποτελεί δεκανίκι των αμερικανών και της ίδιας πελατείας με το κόμμα του Μητσοτάκη , όμως, δεν διαπίστωσα από ένα άτομο που έζησε χρόνια στην Αμερική να προωθήσει ως πρόεδρος την αντιστοιχία θεσμικού νομικού πλαισίου με την Αμερική στην ραδιοτηλεόραση, διαπίστωσα ότι τον απασχολούσε το προσωπικό του ζήτημα ομοφυλοφιλίας ! 

Τι να μου πείτε οι ''γαλάζιοι'' και ειδικότερα τα τσιράκια ; Eσείς είστε στη φάση της δοκιμασίας σε μια χώρα που την έχετε ρημάξει στην πόλωση, τον διχασμό , την ανισότητα και στην κατάλυση του κράτους δικαίου. Κάλλιστα μπορούσα να βρίσκομαι στη θέση σας. Τι να μου πείτε εσείς από Πολιτισμό και Πολιτική ; Μπορείτε να εξηγήσετε στην κοινωνία γιατί υπονομεύσατε ως νέα δημοκρατία το νομικό πλαίσιο αδειοδοτήσεων, αν δεν λειτουργείτε με αποκλειστικό γνώμονα την κατάλυση του κράτους δικαίου για το προσωπικό σας συμφέρον καθώς και μιας χούφτας διαπλεκόμενων υποστηρικτών του κόμματός σας ;

Είναι ξεκάθαρο σύμφωνα με όσα διαμορφώνουν τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας - πολιτικοί στη χώρα μας ότι, αντί για υγιές πλαίσιο εκπροσώπησης της κοινωνίας διευρύνεται η συμφεροντολογία και το ατομικό όφελος. Είναι αυταπόδεικτο γιατί απέχει πλέον η πλειονότητα από την κάλπη ;

Τι να τα κάνω τα ρουσφέτια σας
είναι πολύ ζαχαρωμένα
ταιριάζουν για σοκολατόπαιδα
μα δεν ταιριάζουνε για μένα

Τι να τα κάνω τα ρουσφέτια σας
όταν δε λέτε την αλήθεια
ο κόσμος υποφέρει και πονά
κι εσείς τα ίδια παραμύθια

* Ο νόμος του κράτους για το σύνολο ώστε να πιστοποιείται το κράτος δικαίου και η δημοκρατία που είναι ορέ «δημοκράτες» ? Πριν από δεκαετίες ζήτησα δημόσια Αδειοδότηση στην Ραδιοφωνία, ενώ παράλληλα κατέθεσα φάκελλο στο Υπουργείο και σειρά αιτήσεων σε αρμόδιους φορείς και με ρήμαξαν στις διώξεις - κατασχέσεις αντί αδειοδοτήσεως. Διαμόρφωναν  αντισυνταγματικά ολιγαρχικά διαπλεκόμενα  με σειρά συχνοτήτων μέσων και ραδιοτηλεοράσεων. Λογίζεται κράτος δικαίου ;Εσείς τους παρακολουθείται και τους ακούτε άρα εσείς τους στηρίζεται. 

Η κοινωνία ''βγάζει τα μάτια'' της κοινωνίας στη χώρα μας ! Αρνήθηκα κάθε προνόμιο, ακόμα και το δίκαιό μου, ώστε να μην δώσω ποτέ λαβή για ''περίεργα σχόλια'', ενώ επί δεκαετίες διαπιστώνω τα ισχύοντα από την «αξιόλογη» τοπική μας κοινωνία, με τις «παστρικές» μεθοδολογίες κατάλυσης κράτους δικαίου, κατάλυσης εντολής,  καθώς και διαχρονικής παρανομίας σε σύννομες αιτήσεις από τους βολευτές σας, τόσο σε πολιτικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

* Το κανάλι που ψήφισαν χιλιάδες δημότες στη Γλυφάδα στις εκλογές του 2014 που είναι ορέ «δημοκράτες» ? ( Δεν είναι μόνον ότι δεν προέκυψε το κανάλι που ψήφισαν στην κάλπη χιλιάδες δημότες Γλυφάδας , άρα με ''γαλάζιους & συνεργαζόμενους'' δημοκρατία και αναλογικότητα μηδέν εις το πηλίκον , έκλεισαν δια της πλαγίας μέχρι και το κανάλι στο youtube του Γλυφάδα web , ενώ την ίδια χρονική περίοδο μεγαλουργεί το πελατειακό σύστημα των ''γαλάζιων'' έμμισθων ''δικών τους''. ) ''Ποιότητα'' & ''Κράτος Δικαίου'' να «φιμώνεται» και να «περιθωριοποιείται» σημαντικό τμήμα της κοινωνίας ώστε να αλλάξει ιδεολογία, πεποιθήσεις, πιστεύω. Πως χαρακτηρίζονται από εσάς οι συγκεκριμένες μέθοδοι ; 

Αποδομούν το δίκαιο και διευρύνουν το πελατειακό σύστημα, όμως, αντί να ενισχύονται, όσο κυλά ο χρόνος αποδομούνται και οι ίδιοι ως κόμματα με ενίσχυση της αποχής και μείωση των ποσοστών τους. 

* Ποιοι/ες θεωρούν ότι είναι σωστοί πολίτες & πολιτικοί διαμορφώνοντας ανισότητα και έλλειμμα κράτους δικαίου ; Προσωπικά θεωρώ προσβλητικό και υποτιμητικό να χαίρω προνομίων τα οποία δεν ισχύουν για το σύνολο, ενώ στον αντίποδα πληθώρα νεοελλήνων έχουν μετασχηματιστεί στην αντιστοιχία των κατοικίδίων ! 

* Το πελατειακό σύστημα ισχύει από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα στη χώρα μας και είναι γνωστό τι διαμόρφωσε:Υπερκορεσμό πλεονεξίας , παρτακισμό και ανισότητα σε επίπεδο κοινωνίας , ενώ είναι σαφές ότι όσα μεθοδεύονται κατ' επιλογήν ουδέποτε θα διαμορφώσουν κράτος δικαίου. Κάθε φορά που  οι κρατούντες  συμβάλλουν έναν - μια από τους ''δικούς τους''  αδικούν χιλιάδες άλλους από το κοινωνικό σύνολο ! Κάποιοι πληρώνουν πολλαπλά τα βάρη όλων των άνισων πολιτικών. ( Σύμφωνα των προαναφερόμενων πόσες χιλιάδες φορές πληρώσαμε τα βάρη των ''άλλων'' χωρίς κράτος δικαίου ;)Έχουν κλείσει  δεκαετίες που ο λαός ζητά πολιτικές εξυγίανσης και στο σκέλος όσων έχουν προσληφθεί σε ''ειδικό καθεστώς'' και τελούν σε αργομισθία. Πόσες χιλιάδες είναι, και ποια κυβέρνηση επέδειξε ενδιαφέρων ;Οι παθογένειες που διαμορφώνουν έλλειμμα κράτους δικαίου είναι περισσότερες από το σκέλος της δικαιοσύνης.

Αμερικάνικα , Κινέζικα, κ.α. ξένα σόσιαλ σήμερα διαθέτετε όλοι/ες , το ένα (1) ΕΛΛΗΝΙΚΟ - δικό μας κοινωνικό - που υπήρχε και λειτουργούσε πριν από δαύτους που ακριβός λειτουργεί ; Μπορείτε να διαμορφώσετε κράτος δικαίου η διαμορφώνετai διάλυση ; ( Τίποτα δεν είναι τυχαίο, μας έχουν σε στενή παρακολούθηση , γνωρίζουν οτιδήποτε κάνουμε, οτιδήποτε σκεπτόμαστε , προτείνουμε, συζητούμε, εμπιστευόμαστε σε κάποιον άλλο,  στρέφονται σε βάρος μας, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζουν και εδραιώνουν τα πάντα όλα ως δικά τους.) Κράτος Δικαίου ?







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είµαστε στην εποχή της ''γαλάζιας'' χούντας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">