ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ακόμα και η τριπλή δολοφονία και οι τέσσερις νεκροί στη Γλυφάδα επαληθεύουν τον υποφαινόμενο


Ο δράστης της τριπλής δολοφονικής επίθεσης στη Γλυφάδα, ο 74χρονος Αντέλ-Αριστείδης Ελ Μπουράυ δούλευε στις επιχειρήσεις της οικογένειας Καρνέση επί 36 χρόνια.

Μέχρι να ξεσπάσει η οικονομική διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών Μαρίας (79 ετών) και Δέσποινας (77 ετών) με τον τρίτο αδερφό Σπύρο Καρνέση (85 ετών), ο Αντέλ-Αριστείδης θεωρούνταν από τη μητέρα τους, άνθρωπος της οικογένειας. 

Η γιαγιά Καρνέση είχε βαφτίσει χριστιανό τον Αντέλ-Αριστείδη, τον είχε πρακτικά υιοθετήσει και μάλιστα του είχε παραχωρήσει ένα σπίτι στη Γλυφάδα όπου και έμενε ο Ελληνοαιγύπτιος.

Στα τέλη του 2022 ξέσπασε ένας σκληρός οικονομικός πόλεμος στην εφοπλιστική οικογένεια Καρνέση. Η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση κατηγόρησαν τον αδελφό τους Σπύρο Καρνέση ότι πήρε 325 εκατ. δολάρια από τους κοινούς λογαριασμούς και τα μετέφερε σε αποκλειστικά δική του εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μετρητά που είχαν συγκεντρωθεί στο κοινό «καλάθι» των αδιανέμητων κερδών από τη δραστηριότητα στην ποντοπόρο ναυτιλία.

Με τον χρόνο οι δύο αδελφές θεώρησαν ότι ο Αντέλ-Αριστείδης, από τη στιγμή που εργαζόταν στις επιχειρήσεις του Σπύρου Καρνέση, ήταν και άνθρωπός του. Γι’ αυτό φαίνεται ότι στο πλαίσιο της διαμάχης με τον αδερφό τους, έλαβαν την απόφαση να απολύσουν τον 74χρονο Ελληνοαιγύπτιο από το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η μητέρα τους στην οδό Μεταξά στη Γλυφάδα, όπου ο Ελ-Μπουράυ διέμενε επί πολλά χρόνια.

Γνωρίζοντας ότι οι δύο αδελφές θα βρίσκονται στην εταιρεία, ο 74χρονος Ελ-Μπουράυ έφτασε στα γραφεία με το αυτοκίνητό του, ένα Nissan X-trail, πάρκαρε στο υπόγειο των γραφείων και από το κλιμακοστάσιο κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο με σαφή πρόθεση να τις σκοτώσει.

Στον πρώτο όροφο βρήκε τη Μαρία Καρνέση την οποία και σκότωσε.

Η Μαρία Καρνέση
Η Μαρία Καρνέση

Μαζί της σκότωσε τον Αντώνη Βλασάκη, σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και τον 75χρονο πρώην καπετάνιο και εργαζόμενο της εταιρείας, Ηλία Κουκουλάρη.

Αντώνης Βλασσάκης
Ο Αντώνης Βλασάκης

Όμως δεν βρήκε τη Δέσποινα την οποία και αναζητούσε με σαφή σκοπό να τη σκοτώσει κι εκείνη.

Ο Ελληνοαιγύπτιος μην μπορώντας να βρει τη Δέσποινα κατευθύνθηκε στο υπόγειο της εταιρείας και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το συνολικό έγκλημα καταμαρτυρά κοινωνική σήψη και όσα είχα αναφέρει πριν από τρεις δεκαετίες ραδιοφωνικά ότι θα ισχύουν στον μέλλοντα χρόνο στη πόλη μας. Είναι γνωστό ότι πριν από 3 δεκαετίες δεν υπήρχαν δολοφονίες στην Γλυφάδα, τουλάχιστον στην συχνότητα που υπάρχουν σήμερα, ενώ με τα δεδομένα της πολυπολιτισμικότητας και του νεοφιλελέ καπιταλισμού αντί να αναβαθμίζεται ο κοινωνικός πολιτισμός διευρύνεται η σήψη της κοινωνίας , το έγκλημα, και τα κακώς κείμενα.

- Δείτε τo πρώτο στα δημοφιλή. Ποιος είναι ο τίτλος ; Οι ξένοι με δεκαετίες στο τόπο μας είναι και αυτοί ''νεοέλληνες'' διότι αποκτούν νεοελληνική νοοτροπία. Είδατε, διαβάσατε τις δηλώσεις από την οικογένεια του δολοφονημένου ; Μήπως, έπειτα από τον υποφαινόμενο αναφέρουν ακριβός τα αντίστοιχα αναφορικά με την σημερινή κοινωνία ;

-  Την ώρα του εγκλήματος - δολοφονιών γνωρίζεται που ήμουν και γιατί ; Είναι σαφές ότι ήμουν εκτός Γλυφάδας.  Πολλά τζάμια στο κτήριο της ναυτιλιακής (!) , πολλά εκατομμύρια δολλάρια από την παντοπόρο ναυτιλία , φαγωμάρα ανάμεσα σε μέλη της ίδιας οικογένειας, όμως , και σαφής υποβάθμιση σε επίπεδο νοοτροπίας. 

- Τελικά ήταν άνθρωπος - τσιράκι του  Σπύρου Καρνέση o δολοφόνος ; Τι λέτε ; Γιατί αυτοκτόνησε αν λειτουργούσε για λογαριασμό του Σπύρου Καρνέση όπως τον κατηγόρησαν ; Το 50% των εγκλημάτων στη χώρα μας διαχρονικά είχαν αφετηρία ακίνητα, όρια , ιδιοκτησίες και πάθη.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακόμα και η τριπλή δολοφονία και οι τέσσερις νεκροί στη Γλυφάδα επαληθεύουν τον υποφαινόμενο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">