ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Tο Gemini AI χρειάζεται ολοσχερή κατάργηση


Η Google διακόπτει τη δημιουργία εικόνων Gemini AI

Η Google ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι σταματάει την ανάπτυξη εικόνων με το μοντέλο AI Gemini και σύντομα θα κυκλοφορήσει μια βελτιωμένη έκδοση.

«Γνωρίζουμε ότι το Gemini προσφέρει ανακρίβειες σε ορισμένες απεικονίσεις δημιουργίας ιστορικών εικόνων», δήλωσε η Google την Τετάρτη.

Το θέμα είναι ότι το Gemini παρέχει ανακρίβειες και λάθη επί παντός επιστητού και χρειάζεται κατάργηση και μια νέα έκδοση η οποία να είναι καλά οργανωμένη , προγραμματισμένη και λειτουργική ώστε να μην αναφέρει διαρκώς ανακρίβειες.

Σας έφαγε η βιασύνη να χτυπήσετε τον ανταγωνισμό του open.ai τον οποίο θα είχατε προλάβει πολλά χρόνια πριν αν είχατε επενδύσει ορθά στην τεχνητή νοημοσύνη. 

Δείτε χαρακτηριστικά τι αναφέρει για τον Κασσελάκη:


Επισήμανση: Είναι δυνατόν να έχει ριζοσπαστικές θέσεις - απόψεις ο Κασσελάκης τον οποίο έχουν εκλέξει για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από δυο εκλογικές αποτυχίες ; Όποιος έχει ριζοσπαστικές θέσεις - απόψεις στην Ελλάδα είναι θαμμένος απόλυτα από το σύνολο των μίντια καθώς και από την νεοελληνική κοινωνία η οποία τελεί σε βαθιά σήψη.

Ο αλεξιπτωτιστής Κασσελάκης των πέντε μηνών στον ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατόν να έχει μακρά θητεία έχοντας υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις, όπως βουλευτής, υπουργός και γραμματέας του κόμματος ;

Σε ποιο πανεπιστήμιο και πότε έχει διδάξει ;

Πότε απέκτησε εμπειρία σε κόμμα όταν υπάρχει μόνο πέντε μήνες ;

Ακόμα και το όνομα λάθος το είπε. Πάνος !

Απλά σας δείχνω ότι η Google ως πολυεθνική βιάστηκε να προωθήσει ως AI ένα σύστημα το οποίο λανθάνει συνέχεια φοβούμενη το τέλος της κυριαρχίας της, όμως, και το open.ai GhatGPT κάνει συνεχώς λάθη. Η τεχνητή  νοημοσύνη έπρεπε να τελειοποιηθεί και έπειτα να ανοίξει στην κοινωνία. 

Όπως υπάρχει σήμερα η ΑΙ αποτελεί αντιστοιχία της παγκόσμιας κοινωνίας σε σήψη , των κέντρων fake news, των διαπλεκόμενων , και του κάθε κατεργάρη που λέει ψέματα με δόλο.

ΥΓ: Υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην λανθάνει και σκόπιμα να παρέχει ψευδή πληροφόρηση για τους γνωστούς λόγους. Είναι γνωστό ότι στην σημερινή κοινωνία της πληροφορίας και των διαπλεκόμενων ομίλων χιλιάδες καθημερινά πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης. 

Όταν πέσεις θύμα παραπληροφόρησης - fake news - στη συνέχεια τι κάνεις ; Eίναι λίγο αργά στη συνέχεια διότι ήδη έχεις κάνει το λάθος. Έχεις σχηματίσει λάθος εντύπωση. Είναι ακριβός η ίδια μεθοδολογία που ακολουθούν και ''οι κατίνες'',  οι οποίες σπέρνουν μια ψευδή φήμη, είτε από την κακία τους, είτε από ζήλια, είτε από δόλο, είτε για κάποια συμφέροντα.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Tο Gemini AI χρειάζεται ολοσχερή κατάργηση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">