ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θα κόβεται το ρεύμα στους 4 μήνες ανεξόφλητης οφειλής


Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά περιβαλλοντικές, πολεοδομικές και ενεργειακές ρυθμίσεις. 

Θα κόβεται το ρεύμα στους 4 μήνες ανεξόφλητης οφειλής. Το νεοελληνικό κράτος και ''η προστασία του'' στους πολίτες.

Σύμφωνα με τις αλλαγές, όπως αναφέρεται σχετικά στο νομοσχέδιο, «σε περίπτωση μη προσήκουσας εξόφλησης των λογαριασμών από τον πελάτη στον Π.Κ.Υ., το μέγιστο χρονικό διάστημα παραμονής στο καθεστώς Κ.Υ. περιορίζεται στους τέσσερις (4) μήνες», θα κόβεται δηλαδή το ρεύμα στους 4 μήνες ανεξόφλητης οφειλής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα σχόλιά τους, συμμετέχοντας στη δημόσια διαβούλευση έως και τη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 και ώρα 08:00, σε αυτή την διεύθυνση: Δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών, γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας» | Yπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (opengov.gr)

Το νομοσχέδιο έχει τίτλο «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των πολυεπίπεδων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στους τομείς: α) της διαχείρισης υδάτων, β) της διαχείρισης και προστασίας των δασών, γ) της αστικής ανθεκτικότητας και πολιτικής, δ) της καταπολέμησης της αυθαίρετης δόμησης, ε) της ενεργειακής ασφάλειας».

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, δήλωσε σχετικά: «Στο πολυνομοσχέδιο που θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση, συμπεριλαμβάνονται νευραλγικές μεταρρυθμίσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως αυτή για τη διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας, μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης, αλλά και για τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη. Οι ενδιαφερόμενοι για τα πολλαπλά και σημαντικά θέματα που καλύπτει το νομοσχέδιό μας, έχουν πλέον όλα τα δεδομένα στη διάθεσή τους για να διατυπώσουν βάσιμα και εμπεριστατωμένα τα σχόλιά τους».

Σημείωση του Γ.Κ: Να είστε απόλυτα βέβαιοι, όσοι/ες συμμετάσχετε στην «δημόσια διαβούλευση» , ότι, οι κυβερνώντες «σεβόμενοι» την εντολή του λαού ''θα ακολουθήσουν'' όσα προτείνετε, όπως ίσχυσε και με την δημόσια διαβούλευση για την ραδιοτηλεόραση. 

Αδειοδότησαν καταχρηστικά - αντισυνταγματικά πέντε οικογένειες δισεκατομμυριούχων για τηλεοπτικές άδειες, και ειδικότερα διαπλεκόμενους, ώστε να τους παρέχουν κάλυψη ανομίας σε σειρά αντισυνταγματικής λειτουργίας μέσων της αυτής και άλλης μορφής.

Το σχέδιό τους ήταν καταλήστευση της κοινωνίας στα ερτζιανά κύματα, στη συνέχεια διχασμός, πόλωση της κοινωνίας, και αμέσως μετά μαζοποίηση στο απόλυτο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας - αγαθών , (ενέργεια, καύσιμα, τηλεπικοινωνίες) κ.α., σε μια χούφτα οικογένειες, καθώς επίσης , αποικιοκρατία προς χάριν ξένων συμφερόντων.

Ειδικότερα ξεπούλησαν οτιδήποτε εθνικό και δημόσιο αγαθό καταλύοντας το σύνταγμα, ενώ αξίωναν και αυτοδυναμία ώστε να επισπεύσουν το γενικό ξεπούλημα της χώρας. 

Αναφορικά με τον υπουργό και την «προστασία του περιβάλλοντος», το νομοσχέδιο το οποίο επικαλείται αποτελεί την απόλυτη πλάνη της κοινωνίας σύμφωνα με τις πολιτικές που εφαρμόζουν σε ολόκληρη τη χώρα με τους πυλώνες ρεύματος αντί υπογείων καλωδίων, τα οποία σημειώνω ότι πρότεινα από την δεκαετία του 1990.

Αναζητήστε τι σημαίνει τοποθέτηση πυλώνων καλωδίων και ποιους εξυπηρετεί, εκτός μιας χούφτας δισεκατομμυριούχων. Τονίζω ότι υπόγεια καλώδια μεταφέρουν εκατοντάδες μεγαβάτ ισχύος από χώρα σε χώρα, και μέσα από την θάλασσα, ενώ, στη δική μας χώρα αδυνατούν να τα εγκαταστήσουν ώστε να καταληστέψουν οι δισεκατομμυριούχοι εγχώριοι και ξένοι συνεργάτες της κυβέρνησης την περιουσία του Ελληνικού λαού.

Αρχικά τοποθετούν πυλώνες καλωδίων αντί για υπόγεια καλώδια, στη συνέχεια, δίπλα από τους πυλώνες δημιουργούν ΑΠΕ, ( ανανεώσιμες πηγές ενέργειας), και αντί να πληρώσουν οι ίδιοι για την μεταφορά της ενέργειας πληρώνει το κορόϊδο Ελληνικός λαός, και ενώ οι δισεκατομμυριούχοι θα αυξάνουν τα δις περιουσίας τους , οι συνεργάτες τους, της πολιτικής, φροντίζουν να του κόβουν το ρεύμα αν δεν πληρώσει εντός τεσσάρων μηνών.

Έχετε αναρωτηθεί,έστω μια φορά, τα δέκα εκατομμύρια νεοελλήνων, οι οποίοι/ες έως το 2050 θα έχετε μείνει μόνον πέντε εκατομμύρια ,και έως το 2100 δεν θα έχει μείνει ούτε δείγμα νεοελλήνων, τι ψηφίζεται ;

Ομολογουμένως οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ''πιο παντελονάτοι'' και ''στρέιτ'' από τους νεοέλληνες, και ας μην υπήρχαν ακόμα τα παντελόνια στην εποχή τους! Εννοώ ότι οι Αρχαίοι ''τρωγόντουσαν'' μεταξύ τους μόνο σε περίοδο πολέμου, ενώ σήμερα ψηφίζεται εξολοθρεφτές της κοινωνίας προς χάριν της ωφέλειας των δισεκατομμυριούχων.

Λίστα δισεκατομμυριούχων:


Οι περισσότεροι είναι πιο κάτωΔεν υπάρχει τίποτα πιο ανήθικο από το αυταπόδεικτο στην περιοχή μας. Πολλοί δισεκατομμυριούχοι των πρώτων θέσεων με δεδομένα συμφέροντα στην περιοχή μας, όμως, αρωγοί στους έτερους διαπλεκόμενους συναδέλφους τους με τα πολλά αντισυνταγματικά μέσα.

Είμαι υπερήφανος που δεν ανήκω σε καμία οικογένεια δισεκατομμυριούχων, καθώς και για όσες ληστείες μεθόδευσε σε βάρος μου η μαφία του Ν.Αττικής. Έπειτα απ΄όσα ίσχυσαν και ισχύουν τοπικά, ακόμα και με κατάλυση εντολής χιλιάδων δημοτών - ψηφοφόρων είναι σαφές τι μέλλον σας ετοιμάζουν.

Ακόμα δεν είδατε - ζήσατε τίποτα σε σχέση με όσα ακολουθούν. Καθολική μαζοποίηση, ραγιαδισμός, και συνέχεια με μειοψηφικές κυβερνήσεις - διοικήσεις, μπροστινοί συμφερόντων με ψήφους από την μειοψήφια της κοινωνίας. Με μια κοινωνία που δεν εμπιστεύεται πλέον κανέναν κερδίζει ο χειρότερος και υπηρετείται διαχρονικά η μειοψηφία.

Επισημάνσεις για λίγους:

Τα τσιράκια τους τα παρακάμπτω, διότι , αυτοί ήταν γεννημένοι ραγιάδες. Δεν έγιναν κάποια στιγμή τσιράκια λόγω ανάγκης. Από τα γεννοφάσκια τους κουβαλούν το DNA προσκυνητή συμφερόντων. Αντί όσων ανήκουν στο λαό να τα εκμετελλεύεται ο λαός και να αποτελούν ιδιοκτησία του , για το όφελός του , τα πέρασαν με τις δικές τους ψήφους σε μια χούφτα οικογένειες ξένων και εγχώριων δισεκατομμυριούχων. Γεννημένοι λοιπόν.

Αντί να ισχύσουν οι πολιτικές που πρότεινα σε ανύποπτο χρόνο, την δεκαετία του 1990, με αυτόνομα φωτοβολταϊκά σε κάθε στέγη οικίας, επιχείρησης και δημοτικές εταιρίες ενέργειας με υπόγεια καλώδια, και αυτά πέρασαν , όπως τα καύσιμα, οι τηλεπικοινωνίες, τα δημόσια αγαθά ραδιοτηλεοράσεις κ.α. σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Ποιοι κερδίζουν ;Ποιοι αυξάνουν τα δις περιουσίας τους και ποιοι πληρώνουν την ακρίβεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη ;

Δεν είναι ντροπή. Κλεφτουριά και ανισότητα επιθυμείται - διαμορφώνεται , διότι , το 2014 γνωρίζεται αν δεν είσαστε διφορούμενη & λαμόγιο κοινωνία τι οφείλατε να ισχύσει. Σήμερα, το 2024, μια δεκαετία μετά, κάνετε την «στρουθοκάμηλο» και μια μειοψηφία δημοτών συντηρείτε κακοποιούς στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας. Όποιοι καταλύουν την εντολή των ψηφοφόρων, χιλιάδων πολιτών είναι κακοποιοί. 

Μπορεί ένας οικονομικός παράγοντας να έχει χιλιάδες στρέμματα Α.Π.E και να κερδίζει εκατοντάδες εκατομμύρια, ενώ δεν ήταν εφικτό να ισχύσει από τα 10.000.000 εκατομμύρια πολιτών μαζί με τους Ο.Τ.Α ; Είναι προτιμότερο να δεσμεύονται τα δάση και οι εκτάσεις γής αντί για τις ταράτσες , τα κάγκελα και τα τζάμια των κτηρίων ;Είναι προτιμότερο να κερδίζουν δις ευρώ μερικές δεκάδες ιδιώτες αντί για τα δέκα εκατομμύρια της κοινωνίας ;Αυτοί είστε. 

Συνολικά, σε ολόκληρη την επικράτεια, έχετε χρήματα για τα αποσυρμένα οχήματα των Γερμανών, ( έχετε εισαγάγει εκατομμύρια αποσυρμένα οχήματα των Γερμανών), ενώ για αυτόνομη και καθαρή ενέργεια δεν θα είχατε αν υπήρχαν οι ορθές πολιτικές υπέρ της κοινωνίας ;Εσείς θα βάζατε τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε επιχειρήσεις και οικίες, ενώ οι Ο.Τ.Α θα έβαζαν τις δημοτικές εταιρίες ενέργειας, το προσωπικό, τα καλώδια και τις μπαταρίες. (Δεν εννοώ τις μπαταρίες λιθίου, διότι, μπαταρία ΜW μπορεί να γίνει μέχρι και η άμμος της θάλασσας, ακόμα και τα σκουπίδια - απορρίμματα.) Το λίθιο αποτελεί την εύκολη λύση των συμφερόντων παγκόσμιας εκμετάλλευσης.

- Τονίζω ότι δεν συμμετέχω σε καμία διαβούλευση παρωδία από την περίοδο κατάλυσης της εντολής χιλιάδων δημοτών στον Δήμο Γλυφάδας, την κατάλυση της εντολής του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, καθώς επίσης, την κατάλυση όσων προτείναμε για την ραδιοτηλεόραση. 

- Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ το παρακάμπτω , διότι, αποτελεί την κορυφαία προβοκάτσια κατά των αυτοχθόνων και της κοινωνίας. Αποτελεί άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση στην οποία βρίσκονται ορισμένοι βολικοί επιτήδιοι, οι οποίοι διαβάλουν το δίκαιο και το συνολικό κοινωνικό όφελος αποκομίζοντας προσωπικά όσα «ψίχουλα» τους παρέχει το ολιγαρχικό κεφάλαιο, αντί όσων θα συνέβαλαν καθοριστικά τον τόπο και το κοινωνικό σύνολο.

- Ήδη έχουν κλείσει τριάντα χρόνια νεοελληνικής πλεονεξίας από την περίοδο που ανέφερα δημόσια ότι απαιτείται αλλαγή της νεοελληνικής νοοτροπίας, ενώ ως αποτέλεσμα του ορθότερου που ανακινήθηκε δημόσια από νεοέλληνα ήταν, σειρά καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις, παρανομίες σε κάθε σύννομη ενέργεια - αίτηση, κατάλυση εντολής στις εκλογές, μονοπωλιακός Ο.Τ.Α - ΝΔ και δορυφόροι- και να τα χάλια σας. 

- Αναφορικά με τους δημοσίους υπαλλήλους , τους οποίους θα πετάξουν κυριολεκτικά ως  Ι.Δ.Α.Χ. , (ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου), καθίσταται σαφές τι μέλλον τους επιφυλάσει το κόμμα της ΝΔ. Πλήρης κατάλυση του Συντάγματος και χωρίς να έχει αυτοδυναμία τροποποίησης το κυβερνών κόμμα. Άλλωστε σε μια χώρα μπανανία την χρειάζεται ;

- Ο διορισμός ενός Δημοσίου Υπαλλήλου μπορεί να έγινε για συγκεκριμένο καθεστώς, και ιδιαιτέρως γι αυτούς οι οποίοι διορίστηκαν με Α.Σ.Ε.Π., όμως, ο πρωθυπουργός είχε διοριστεί χωρίς  Α.Σ.Ε.Π. σε θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας, καθώς επίσης, τα στελέχη της ΝΔ, ως επι το πλείστον, διορίζουν κουμπάρους και ημετέρους επί δεκαετίες χωρίς  Α.Σ.Ε.Π. Τι ισχύει σε όλα τα Υπουργεία, τις Περιφέρειες , τους Ο.Τ.Α και ευρύτερα ; Ειδικά οι δημόσιοι υπάλληλοι κάνετε ακόμα και σήμερα τον αδαή ;Ποιοι τους ψηφίζουν ;Είναι ‘’εθνικό μυστικό‘’ ότι τους ψηφίζει το ολιγαρχικό κεφάλαιο & τσιράκια τους, οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και οι μονομερώς εξυπηρετούμενοί τους;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θα κόβεται το ρεύμα στους 4 μήνες ανεξόφλητης οφειλής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">