ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπάλληλοι στα ίδια αφεντικά


Υπάλληλοι στα ίδια αφεντικά τα πολιτικά κόμματα εξουσίας έχοντας μετατρέψει την πολιτική της χώρας μας σε στημένο παιχνίδι των ολιγαρχικών ΜΜΕ.

Η ιστορία έτσι θα συνεχίσει να εξελίσσεται χωρίς ουσιαστικές θεσμικές αλλαγές, τις οποίες κανένα απολύτως κόμμα δεν θα προωθήσει γιατί θρέφεται από το σύστημα το οποίο υπηρετεί. 

Ζήσαμε πρώτα την ιδιωτικοποίηση της ενημέρωσης με την ονομασία “ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση” και την, όλο και μεγαλύτερη συγκέντρωση, νόμιμη και παράνομη, των ΜΜΕ στα χέρια ελάχιστων ισχυρών του χρήματος.

Ασφαλώς και υπάρχουν ζωντανές μνήμες από την πρώιμη μεταπολίτευση: από την μαζικοποίηση των κομμάτων μέχρι την αναγνώριση τους, με συνταγματικές διατάξεις, ως αρμών του δημοκρατικού πολιτεύματος και τον δικομματισμό, με την εναλλαγή ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση. Μόνο που από τότε έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Καταλήστεψαν το Σύνταγμα , τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς και το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, ενώ τα πέρασαν όλα - συνολικά - στις γνωστές οικογένειες με τις πολιτικές άκρες. Γιατί δεν παρασχέθηκε ''αδειοδότηση'' από ΝΔ & ΠΑΣΟΚ σε όσους είχαν πρωτοστατήσει για ραδιοτηλεοράσεις στη χώρα μας ;Ακόμα και στις περιπτώσεις που έγινε από δεκάδες μικρομεσαίους κατάθεση αιτήσεως δεν έλαβαν αδειοδότηση.

Γιατί δεν λάβαμε αδειοδότηση για τον τοπικό ΓΛΥΦΑΔΑ FM ενώ κάθε όμιλος Αλαφούζου διαθέτει σειρά αντισυνταγματικών ραδιοτηλεοράσεων ;    ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ - 13789/Ζ2/1125/28.06.91  Τα βασανιστήρια συνεχίζονται στη χώρα μας με καθολική ανισότητα και παντελές έλλειμμα κράτους δικαίου. 

Ζούμε σε μια χώρα στην οποία αντί να εκπροσωπείται ο πολίτης καταληστεύεται από το κράτος και την εκάστοτε εξουσία, ενώ στην συνέχεια, αν αναζητήσεις το δίκαιό σου βρίσκεις τον διάολό σου ! Τι ισχύ έχουν οι διατάξεις του Συντάγματος σε μια χώρα που οι ''δικοί'' τους γίνονται πιο ίσοι ,ενώ οι υπάλληλοί της οικονομικής ολιγαρχίας και των κρατούντων πάσχουν συνολικά από τύφλωση ;

Τα ολιγαρχικά ΜΜΕ μετατρέπονται σε αφεντικά

Οι σχέσεις αυτών των τελευταίων με το πολιτικό προσωπικό, τις κυβερνήσεις και τους πρωθυπουργούς, θυμίζουν ανατριχιαστικά την σχέση προμηθευτή ουσιών με τον χρήστη τους, με συνηθισμένη κατάληξη τον χαμό του πελάτη. Η ολέθρια αυτή κατάσταση δεν είναι εφιαλτική φαντασίωση, αλλά τρέχουσα πραγματικότητα: κατάργηση της ισηγορίας, μετατροπή των συλλογικών συμβάσεων “μέλους-κόμματος” σε ατομικές “συμπαίκτη-μέσου ενημέρωσης” και μετάλλαξη των κομμάτων από εγγυητές δημοκρατικής ομαλότητας, σε μηχανισμούς διανομής θέσεων και προνομίων μεταξύ ορισμένων στελεχών.

Η οδυνηρότερη συνέπεια αυτού του εκφυλισμού όμως είναι η άρση νομιμοποίησης των “κομμάτων”  και των “αρχηγών” τους. 

Η φαλκίδευση της αντιπροσώπευσης, με τους εντολοδόχους να δουλεύουν για τον εαυτό τους και άλλους, αλλά αυταπόδεικτα και δεδομένα όχι για μας. Αυτό το βάσιμο δημόσιο αίσθημα πιστοποιείται αμάχητα με την διαρκή αύξηση της αποχής, ακόμα και από τις εθνικές εκλογές.

Σημείωση: Πλήρης αντιστοιχία και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το παιχνίδι είναι στημένο, επίσης, με  διαρκή και αυξητική τάση της αποχής. Ασφαλώς με μια σαφή διαφοροποίηση. Στους Ο.Τ.Α, όπως της Γλυφάδας, έχουν στηθεί πληθώρα ''γαλάζια'' παραρτήματα με σειρά επιλεκτικά εξυπηρετούμενους από τους διοικούντες. Παρουσιάζονται ως ''σόσιαλ'', ενώ άλλοτε έμμεσα και άλλοτε άμεσα εξυπηρετούν την διοικούσα παράταξη.

Αντί για δημοτικό μέσο , το οποίο τουλάχιστον θα εξασφάλιζε αναλογικότητα , μονοπώλιο προσωπικών συμφερόντων επικαλυμμένα με τον μανδύα των σόσιαλ μίντια ώστε να προσελκύουν κόσμο και ενίοτε να τον κατευθύνουν με γνώμονα το συμφέρον των ήδη εξυπηρετούμενων.

Δεδομένου ότι δεν υπήρξαν τα ορθά και ενδεδειγμένα αντανακλαστικά από την πλευρά του κοινωνικού συνόλου στις περιπτώσεις ανισότητας στο εγγύς μέλλον σας περιμένουν σημαντικές εκπλήξεις.

Ενδεικτικά: Οι παγκόσμιοι και εγχώριοι ολιγάρχες του ολιγαρχικού κεφαλαίου θα βρίσκονται πίσω από τις μονάδες ΑΙ - Τεχνητής νοημοσύνης και τα ρομποτικά συστήματα και σε βάθος χρόνου θα αφανίσουν την ανθρωπότητα. 

Θα μείνουν παγκόσμια μερικές χιλιάδες κάτοικοι σε κάθε χώρα με περιουσιακά στοιχεία δις και θα αφανίσουν όλους τους υπολοίπους - τα δισεκατομμύρα ανθρώπων, διότι , δεν θα χρειάζονται στην εποχή πλήρους αυτοματοποιήσεως των πάντων όλων.

Είναι η αντιστοιχία με αυτό που καλά γνωρίζετai, ειδικότερα στον Ν.Αττικής στον οποίο ενώ υπήρχαν την δεκαετία του 80 περίπου 2000 ερασιτεχνικοί - πειραματικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί έπειτα από όσα διαμορφώσαν οι υπάλληλοι των ολιγαρχών ο χώρος των ερτζιανών έγινε  μονοπώλιο λίγων οικογενειών. Χωρά αμφισβήτιση ? Από τους 2.000 ιδιοκτήτες περάσαμε στη ''νέα'' εποχή συγκέντρωσης, νόμιμης και παράνομης στα χέρια ελαχίστων. Από τους δυο χιλιάδες σε δυο ντουζίνες άτομα ! (Ήδη το γνωρίζετε.)

Θα ζουν αυτοί οι λίγοι δισεκατομμυριούχοι την οικονομική τους ευμάρεια και θα αφανίσουν όλους τους υπολοίπους , διότι , το σύνολο των πολλών θα αποτελούν παγκόσμιο κίνδυνο. Παγκόσμιο κίνδυνο για εξεγέρσεις, επαναστάσεις, διαμαρτυρίες, δικαιώματα κ.τ.λ.

Αναφορικά με το ποιοι θα παράγουν και θα αποτελούν τους υπαλλήλους και υπηρέτες τους είναι ξεκάθαρο. Η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ.

Θα γίνει ένα παγκόσμιο επιλεκτικό ξεκαθάρισμα, το οποίο ήδη τελεί σε ισχύ δεδομένων χιλιάδων απολύσεων λόγω ΑΙ , καθώς επίσης, με  ιούς και επιδημίες που εξόντωσαν ηλικιωμένους, αρρώστους, κ.τ.λ, πολέμους κ.α. Μέχρι σήμερα αποτελείται τα παγκόσμια πειραματόζωά τους για την συλλογή πολύτιμων στοιχείων σε οτιδήποτε αποτελεί δική τους ιδιοκτησία και σε καμία περίπτωση τη δική σας - δική μας. 

Αν θεωρείται ότι αποτελεί το σενάριο μιας ταινίας που ήδη είδατε, καθώς και άλλων που θα δείτε, σας γνωστοποιώ ότι όλα αρχίζουν από σενάρια ταινιών επιστημονικής φαντασίας και καταλήγουν στην απτή πραγματικότητα. Είναι σαφές όταν κοιτάξετε προσεκτικά γύρω σας ότι ήδη υφίσταται σε μικρή κλίμακα. Δείτε τι ακολουθούν ακόμα και τοπικά στον Δήμο Γλυφάδας. Πληθώρα ξενόφερτοι, οι οποίοι αν είχαν μείνει στο τόπο που γεννήθηκαν θα ήταν ασημαντότητες κακοδιαχειρίζονται με γνώμονα το άτομό τους καθώς και μια μικρή κάστα ημετέρων τους. Στον αντίποδα τι ισχύει,τι διαπιστώνεται ;

Ότι κάνουν όλοι/ες αυτοί , διαμορφώνοντας ανισότητα και κατάλυση, θα το υποστούν και οι ίδιοι/ες μελλοντικά καθώς και το σύνολο των απογόνων τους από έτερους με περισσότερο χρήμα και ισχύ από δαύτους. Ότι διαμορφώνεται σήμερα εσείς ως κοινωνία αυτό θα υποστείτε αύριο και οι ίδιοι/ες.

ΥΓ: Αναλογιστήκατε έστω μια φορά πόσο ανήθικοι είναι οι διαμορφωτές των προαναφερόμενων. Ακόμα και σήμερα εξυπηρετούν τυχάρπαστους και βάζουν ένα χεράκι συνολικά κατά όσων λήστεψαν κατά τον παρελθόντα χρόνο. Υπάλληλοι στα ίδια αφεντικά πολιτικά κόμματα εξουσίας και σειρά ιδιοκτήτες Ρ/Σ.

* Η τεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ δεν πρόκειται να αφανίσουν την ανθρωπότητα. Ο άνθρωπος ''αφανίζει'' την ανθρωπότητα.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπάλληλοι στα ίδια αφεντικά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">