ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

“Φτύσε τον κόρφο σου”


Τελικά δεν πάει πιο κάτω. Νεοελληνική κοινωνία και πολιτική - πολιτικοί έφτασαν στον 
απόπατο.

Όσοι αναφέρουν από συγκεκριμένα αστικά πολιτικά κόμματα ακόμα και σήμερα την αριστερά  είναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ και παντελώς ΓΕΛΟΙΟΙ.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός διότι είναι ανάξιοι λόγου, όμως, θα επισημάνω ότι όσοι/ες τους ψηφίσουν, αναμένοντας από αυτά τα άτομα αντιπροσώπευση, είναι εις διπλούν γελοίοι/ες και προφανώς και ηλίθιοι. 

Το ραγιάδες είναι βέβαιο  για όσους/ες ψηφίσουν άτομα τα οποία αποσκοπούν στο τριαντάρι χιλιάρικα το μήνα, ενώ επί δεκαετίες η πλειοψηφία της κοινωνίας, καθώς επίσης, και τα κοινωνικά προβλήματα για δαύτους ήταν και είναι ανύπαρκτη και ανύπαρκτα.

Αναλογιστείτε όσοι/ες επηρεαζόμενοι σας παροτρύνουν να ψηφίσετε πλήρως ακατάλληλα άτομα τι σημαίνει αντιπροσώπευση. Το δικό σας τριαντάρι το μήνα θα είναι δεδομένο από δαύτους και τα κόμματα τα οποία συμμετάσχουν ;Μήπως δεν είναι ραγιαδισμός να ψηφίζεις ώστε να φτιάξεις και άλλους προνομιούχους κατά του κράτους δικαίου και της ισοπολιτείας ;

ΥΓ: Σε μια εποχή καπιταλισμού, στην οποία δεν υπάρχει πλέον ούτε το ελάχιστο των αξιών και των ιδανικών των ΕΛΛΗΝΩΝ, το βλέπουμε καθημερινά, ακόμα και η νοοτροπία της κοινωνίας έχει υποστεί στρέβλωση μαζοποίησης. Θα σε εκπροσωπεί ο βόθρος της TV ; Πόσες φορές σε εκπροσώπησε μέχρι σήμερα ;Πόσες φορές σου συμπαραστάθηκε ;Πόσες φορές σε ρώτησε τι επιθυμείς ;Πόσες φορές μοιράστηκε μαζί σου τα εκατομμύρια ευρώ που του παρέχει η κυβέρνηση ;

* Σε ορισμένους/ες δεν αρκεί ο βόθρος της βουλής και της αυτοδιοίκησης ... χρειάζεται και της ευρωβουλής. Άλλωστε, την τελευταία δεκαετία βιώνουμε το απαύγασμα της κοινωνικοπολιτικής σήψης. Μοναδικό επίπεδο πολιτικού και κοινωνικού ''πολιτισμού''. Ακόμα και τα φίδια ενδεχομένως έχουν υψηλότερο.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: “Φτύσε τον κόρφο σου” Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">