ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα, επί διακυβέρνησης ΝΔ Μητσοτάκη, είναι η πιο ακριβή χώρα


Τα στοιχεία από τον ΟΟΣΑ παρουσιάζουν την Ελλάδα να  έχει από τους υψηλότερους πληθωρισμούς στα τρόφιμα σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν στις μετρήσεις του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, ο πληθωρισμός στα τρόφιμα στην Ελλάδα διαμορφώθηκε τον Φεβρουάριο στο 6,7%, από το 8,3% τον Ιανουάριο του 2024.

Ο πληθωρισμός των τροφίμων στις χώρες του ΟΟΣΑ συνέχισε να μειώνεται για 15ο συνεχόμενο μήνα, φτάνοντας στο 5,3% τον Φεβρουάριο, από 6,3% τον Ιανουάριο, και αυξήθηκε μόνο σε τέσσερις χώρες.

Σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, ο ετήσιος ρυθμός των τιμών των τροφίμων και των μη αλκοολούχων ποτών μειώθηκε στο 2,7% τον Μάρτιο, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Eurostat.

Πρόκειται για στοιχεία ενός ακόμα διεθνούς οργανισμού που γκρεμίζουν το αφήγημα της κυβέρνησης περί μείωσης τιμών και ότι αποδίδουν τα μέτρα που έχει ενεργοποιήσει για την αποκλιμάκωση της ακρίβειας κυρίως στα τρόφιμα.

Ενώ η μείωση του πληθωρισμού των τροφίμων είναι δεδομένη σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης, καθώς και παγκόσμια, στη δική μας χώρα υφίσταται μια ιδιόμορφη κυβέρνηση η οποία επιχειρεί το αποτυχημένο πείραμα του 1991 να το φέρει σε πέρας το 2024.

Επί μια πενταετία ρημάζουν αδιάλειπτα την σταθερότητα και την ομαλότητα που υφίστατο στη χώρα μας.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες όσων ισχύουν επί διακυβέρνησης ΝΔ Μητσοτάκη με την ακρίβεια, ενώ 100% είχαν εκλείψει αυτά τα φαινόμενα την περίοδο 2017- 2019. Κάθε φορά που θα τους εμπιστευτεί ένα τμήμα της κοινωνίας διαμορφώνουν το ίδιο σύστημα ακρίβειας και αισχροκέρδειας.

Επιτέλους, δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό από την πλειονότητα του λαού ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές και να αποχωρήσουν όσοι διαχειρίζονται σε βάρος της πλειονότητας του λαού για τα οφέλη μιας ολιγαρχίας ;

Δείτε από ποιά περίοδο εφαρμόζουν το ίδιο σύστημα:
 

Σημείωση: Δεδομένου ότι συνολικά έχετε κινητά και ιντερνέτ, μπορείτε να δείτε ότι, ακόμα και στο σύνολο των τριτοκοσμικών χωρών, με χουντικά καθεστώτα, η τιμή της βενζίνης κυμαίνεται στο ένα ευρώ το λίτρο. 

Αναφορικά με τα είδη super market , κ.α., η αισχροκέρδεια επί διακυβέρνησης ΝΔ είναι δεδομένη. Δεν υπάρχει αντιστοιχία διεθνώς, πλήν τριών χωρών με ιδιόρρυθμα καθεστώτα.

Αυτά τα άτομα, τα οποία έχουν ασπαστεί ξένα πρότυπα, και δεν έχουν ίχνος Ελληνικής νοοτροπίας, δεν κάνουν για αντιπρόσωποι χώρας και κοινωνίας, είναι αποκλειστικά αντιπρόσωποι του ολιγαρχικού κεφαλαίου.

Τι υφίσταται όταν ξεριζώσεις ένα δέντρο από τις ρίζες του ; Αυτό ακολουθεί το κόμμα της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Τι σας συνδέει επί διακυβέρνησης ΝΔ με τις ρίζες των Ελλήνων ; Αναφορικά με τους κατά τόπους διοικούντες της ΝΔ, απαξιώνω κάθετα πλέον την υπάρξή τους, διότι, δεν διαφέρουν ούτε κατά κεραία με τον Μητσοτάκη και τις πολιτικές του. Όλα δικά σας, πλήρως - συνολικά - το ''χοιροστάσιο'' δικό σας για πάρτη σας.

* Ο Δήμος Γλυφάδας δεν αποτελεί πλέον Ο.Τ.Α. Κομματικό παράρτημα εξ' ολοκλήρου. Αποτελεί την μικρογραφία όσων ακολουθεί η κυβέρνηση για την ωφέλεια ολιγαρχικών, ξένων και διαπλεκόμενων συμφερόντων.

* Ακόμα και οι Κινέζοι είναι πιο ευφυείς από τους δικούς σας. Δαπάνησαν ένα δισεκατομμύριο για κατασκευή μιας μικρογραφίας της Σαντορίνης ώστε να μην φεύγουν οι Κινέζοι και χάνουν συνάλλαγμα, ενώ , στη δική μας χώρα τα έχουν ξεπουλήσει όλα προς χάριν ολιγαρχικών και ξένων συμφερόντων και έχουν διώξει 500.000 χιλιάδες ανθρώπους από τα σπίτια τους.

* Στον αντίποδα, ενώ έδιωξαν με τις πολιτικές τους μισό εκ. Ελλήνων πολιτών, διαμόρφωσαν το πλαίσιο των πάσης φύσεως αλλοδαπών στη χώρα μας, οι οποίοι έφυγαν από υποδεέστρα καθεστώτα, και για δαύτους, ακόμα και η τωρινή πραγματικότητα αποτελεί γη επαγγελίας. Η πλειονότητα που βλέπετε στις ακτές καθημερινά ποιοι είναι ; Γη επαγγελίας αποτελεί και κάθε προηγμένη χώρα για τους δικούς σας σε σχέση με πολιτικές Μήτσο-τάκη Ν-Δ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα, επί διακυβέρνησης ΝΔ Μητσοτάκη, είναι η πιο ακριβή χώρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">