ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: H Υγεία δεν είναι εμπόρευμα - Δωρεάν δημόσια υγεία (video)


Ελληνικό: Εκδήλωση με θέμα ''H Υγεία δεν είναι εμπόρευμα - Δωρεάν δημόσια υγεία'' στην πλατεία Ελληνικού - Σουρμένων διοργάνωσαν οι κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής εστιάζοντας στις αντιλαϊκές πολιτικές ιδιωτικοποίησης της Υγείας προς χάριν ιδιωτών και του μεγάλου κεφαλαίου.

Στην εκδήλωση μίλησαν εργαζόμενοι από το Ασκληπιείο Βούλας , από το εργοτάξιο του Ελληνικού, από το Δ/Σ γονέων και κηδεμόνων Ελληνικού/Αργυρούπολης κ.α.

Βίντεο:

Επισήμανση του Γ.Κ: Είναι ηλίου φαεινότερον ότι διανύουμε την πιο ασαφή πολιτικά περίοδο της νεώτερης πολιτικής ιστορίας του τόπου με ένα κυβερνών κόμμα το οποίο δεν έχει αναστολές στην εφαρμογή εγκληματικών πολιτικών σε βάρος της κοινωνίας προς χάριν του μεγάλου κεφαλαίου.

Όσα άνηκαν και αναλογούσαν στον υποφαινόμενο και σε μια σειρά έτερων της κοινωνίας μας χαρίστηκαν σε μια χούφτα ολιγάρχες του Ν.Αττικής , ενώ στον Ο.Τ.Α Γλυφάδας δεσπόζουν οι εξυπηρετητές τους αντί για εκπροσώπους των δημοτών. Αυτό είναι το ''δίκαιο'' για τους πολιτικούς και τα κόμματα του τόπου μας, για άτομα τα οποία έχουν αναγορεύσει την αδικία στην βασική τους αρχή.

Προσωπικά γνώριζα ότι η κοινωνία αποτελεί τον ρυθμιστή των εξελίξεων, χωρίς να υπολογίζω τον παράγοντα εξαγοράς , διαφθοράς , διαπλοκής, αδιαφορίας , ωχαδερφισμού , παρτακισμού , συμφεροντολογίας , κακίας , φθόνου , απαξίας ,  κ.α. Η κοινωνία δεν γίνετε πλέον ο ρυθμιστής, απλά απέχει και δεν υπάρχει κάνεις να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Όταν μια κοινωνία δεν αναγνωρίζει το δίκαιο δεν πρόκειται να έχει ορθό μέλλον.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: H Υγεία δεν είναι εμπόρευμα - Δωρεάν δημόσια υγεία (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">