ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυβέρνηση Μητσοτάκη ακρίβειας και 24% ΦΠΑ

 

Μία κυβέρνηση η οποία δεν προτίθεται να αλλάξει όσα κάκιστα διαμόρφωσε αντίθετα με όλες τις χώρες της Ε.Ε. και όχι μόνον με την ακρίβεια αξιώνει ψήφους στις Ευρωεκλογές. Το λιγότερο ντροπή.

Υφίσταται μια κυβέρνηση εκπροσώπησης της αισχροκέρδειας, διότι, ο  κ. Μητσοτάκης είναι με τους μεγαλοκερδοσκόπους. 

Αν προσαρμοστεί ο Φ.Π.Α στα δεδομένα των υπολοίπων χωρών, εκτός των μεγαλοκερδοσκόπων θα κερδίσει και η κοινωνία. Μέχρι τότε προσοχή στις ψήφους σας. 

 Δείτε το βίντεο

«Πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ είναι ακόμα και σήμερα ο Μητσοτάκης», και ασφαλώς η ΕΥΠ δεν κάνει μόνον παρακολουθήσεις, διότι, αν σου παραβιάσουν τον κωδικό κάνουν οτιδήποτε, π.χ. όσα ίσχυσαν στον υποφαινόμενο. 

Μη ξεχνάτε ότι, εκτός της ΕΥΠ, στην οποία προμήθευσαν παράνομο λογισμικό παρακολουθήσεων υφίστανται και οι εταιρίες διάθεσης, οι οποίες κάλιστα μπορούν να χρησιμοποιούν κάθε στιγμή τα λογισμικά παραβιάσεων και παρακολουθήσεων.

Αυτούς, το σύνολο των διορισμένων και συνεργατών της ΝΔ Μητσοτάκη, χρειάζεται να τους πάμε στο dark web και να αποκαλύψουμε την ταυτότητα του συνόλου, (ονόματα - διευθύνσεις, ιδιότητα), και αμέσως μετά και στο internet

Όσοι/ες κρίνουν σωστό να δίνετε εντολή παραβιάσεων κωδικών , και αμέσως μετά  διαγραφής σελίδων , καναλιών, αρχείων, κ.α., προφανώς είναι νεοδημοκράτες. Παρακάμπτω τις διώξεις - κατασχέσεις του παρελθόντος, διότι , αυτές είναι γνωστό ότι είχαν σφραγίδα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και κυρίως είναι περισσότερο γνωστό ότι δεν υπήρξε δικαίωση από τους φερόμενους ''δημοκράτες'' και ''αριστερούς''.

Έχουμε σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα ; Έχουμε κράτος δικαίου ; Έχουμε διάκριση των εξουσιών ; Έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη ;Έχουμε ταυτόσημο καθεστώς με τις υπόλοιπες χώρες ;Πως πετυχαίνουν να σας επηρεάζουν ενώ γνωρίζεται κάθε αδικία ;

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυβέρνηση Μητσοτάκη ακρίβειας και 24% ΦΠΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">