ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στέλεχος της ΝΔ Λέσβου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, επιτίθεται στη κ. Καρυστιανού

 


Νίκος Κατράνης. To στέλεχος της ΝΔ Λέσβου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ο οποίος με μια κατάπτυστη ανάρτηση , επίθεση στη κ. Καρυστιανού, συμπύκνωσε όλη την αναλγησία, την απανθρωπιά, την αλητεία, και το θράσος, που χαρακτηρίζει το κυβερνών κόμμα και τα κομματόσκυλα του.

Διαβάστε όσα αναφέρει:


Έπειτα από το συγκεκριμένο κείμενο - τοποθέτηση του εν λόγω στελέχους της ΝΔ υπάρχουν πολλά καυστικά σχόλια στα σόσιαλ κατά του συγκεκριμένου στελέχους, κατά της ΝΔ, καθώς και ορισμένα τα οποία επιχειρούν να θέσουν ίσης αξίας ένα μαζικό έγκλημα δεκάδων ανθρώπων με το έγκλημα κατά ενός ατόμου. Είναι η νεοφιλελέ καπιτάλε κουτοπόνηρη νοοτροπία των ''γαλάζιων''.

Αναφορικά με το ΠΟΙΑ δείχνει το μεγαλείο ποιοι διδάσκουν στη χώρα μας.

Σχετικά με την ομοιότητα του Νίκου Κατράνη με τέως δήμαρχο γλυφάδας , χρισμένο του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια υποστηρικτή του ''γαλάζιου'' δημάρχου της τελευταίας δεκαετίας , κάθε ομοιότητα είναι εντελώς τυχαία , όμως δείχνει καθαρά την ομοιότητα αντιλήψεως και πρακτικών !

Σας θυμίζουμε ότι επί δημαρχείας του εν λόγω τέως δημάρχου , ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει στη ζωή , σχεδιάστηκε και μεθοδεύτηκε η πολλοστή καταχρηστική διώξη - κατάσχεση του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 2005 επί διακυβέρνησης ΝΔ - Καραμανλή. Όταν τον επισκεφτήκαμε με επιτροπή κατοίκων μας ανέφερε ότι ''Δεν μπορεί να κάνει τίποτα'', διότι το κόμμα που τον έχρισε είναι τσιράκι του κεφαλαίου , μιας χούφτας οικογενειών διαπλοκής και μαφίας. Δηλαδή ακριβός ότι είναι η ΝΔ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ''μπορούσε να κάνει τίποτα'' ενώ επεδίωξε να διατελέσει δήμαρχος με υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και των ψηφοφόρων του, καθώς επίσης, μπορούσε το 2014 να υποστηρίξει το στέλεχος του κομματικού σωλήνα της ΝΔ και αμέσως στη συνέχεια διαπιστώνοντας την ανομία και τις μεθοδεύσεις της νεοδημοκρατικής κλίκας να το μετανιώσει.

Για πολλοστή φορά δείτε τι ''μπουμπούκια'' βγάζει η Λέσβος, καθώς και για ποιούς λόγους, ενώ η καταγωγή μου είναι από το συγκεκριμένο νησί δεν το έχω επισκεφτεί επί δεκαετίες. Υπάρχουν αναρίθμητοι όμοιοί του , και ειδικότερα και στη Γλυφάδα. Δεν μας λές ρε μπάρμπα ποιος είναι και ο δικός μου ρόλος καθώς και επιδίωξη σε μια σάπια κοινωνία από τα στελέχη και τους ημετέρους - κλακαδόρους, αργόμισθους και γλύφτες της ΝΔ και λοιπών αστικών πολιτικών κομμάτων ; Διαπιστώσαμε πως λειτουργεί η νεοελληνική κοινωνία, είτε φέρει τον φερετζέ του δεξιού είτε του ψευτοαριστερού. Καθολική κατάλυση του κράτους δικαίου και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Δείτε γιατί ακόμα και το 2024 ''καίγεται'' στη πράξη κάθε προοπτική σύγχρονης χώρας. Σε μια σύγχρονη χώρα υπάρχει το σύνολο και μια νοοτροπία για το σύνολο, δεν χωρούν δεξιές, ακροδεξιές, αριστερές, και ακροαριστερές νοοτροπίες.

Ποιός είναι ο πιο άδικος και τραγικός τρόπος ;Έλεος. Οι επιβάτες που έχασαν άδικα τη ζωή τους ήταν κρατιστές πολιτικοί και έμμισθοι του συστήματος , η ήταν δεκάδες, κυρίως νέοι άνθρωποι που δεν πρόλαβαν να ζήσουν ;Οι έτεροι με τους μισθούς και τις αποζημιώσεις - οι κρατιστές - ήδη είχαν ζήσει ένα τμήμα της ζωής τους. Η ''τρομοκρατία'' που έχει γίνει διαχρονική καραμέλα της ΝΔ έχει διττό ρόλο. Η μεγαλύτερη άσκηση τρομοκρατίας εθνικά και παγκόσμια υφίσταται από την πλευρά του κράτους και των κρατιστών με το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων. 

Δεν διαπίστωσα την συμπόνια του  Κατράνη για τους αναρίθμητους δολοφονημένους από τα πυρά αστυνομικών. Αυτοί δεν είχαν μάνες, δεν είχαν οικογένειες ;Kυρίως , όχι τις οικογένειες του πελατειακού συστήματος και των ρουσφετιών που εδραιώσατε από την μεταπολίτευση.

Tο εν λόγω στέλεχος της ΝΔ αναφέρει στην κ. Καρυστιανού ότι πρέπει να ισχύσει το αίσχος της Γλυφάδας. Μεθόδευσαν την φυσική μου εξόντωση και παράλληλα συνέστησαν επί δεκαετίες την διευρυμένη παράγκα των προσωπικών τους συμφερόντων ως οι μπροστινοί μιας χούφτας οικονομικών παραγόντων. Ακόμα και να γίνει πολιτικός η κ. Καρυστιανού τι ζόρι τραβάς προσωπικά ;Απαγορεύεται, η μήπως έχεις το αποκλειστικό προνόμιo ο ίδιος, o Καραμανλής και ο Μητσοτάκης ;

Θεωρείς προτιμότερο να υπάρχουν και να στηρίζεις για πολιτικούς Influencer  και σαχλοκούδουνα - ψωνιστήρια , η μήπως άτομα τα οποία εκτός της υπηρέτησης μιας κλίκας διαπλεκόμενων ιδιοκτητών επί δεκαετίες σου λανσάρονται και ως ''εκπρόσωποι'' ;Οι υπάλληλοι των διαπλεκόμενων ιδιοκτητών, έπειτα από δεκαετίες υπηρέτησης των πολιτικών και των ολιγαρχών θα εκπροσωπήσουν εσάς ;

Αν ως κοινωνία δεν συμβάλεις δικαιωματικά κάθε άτομο το οποίο ζει μια παθογένεια του κρατικού και κομματικού - πολιτικού συστήματος ποιούς συμβάλεις τα βολεμένα ''κομματόσκυλα'' ? Αντιλαμβάνεστε απόλυτα το επίπεδο νοοτροπίας της νεοελληνικής κοινωνίας... η οποία ενοχλείτε με τον όρο κοινωνική σήψη.

ΥΓ: Είμαστε η χώρα των αγράμματων του facebook, του instagram, του Χ και του youtube. Ατόμων τα οποία αδυνατούν να γράψουν και να διαβάσουν ολοκληρωμένα ένα κείμενο και περιορίζονται στην εικόνα. Ειδικότερα, αν βάλεις το σύνολο που περιορίζεται στην εικόνα και στην μισή ανορθόγραφη πρόταση να εκφραστεί με κείμενο είναι στο 99% αποτυχημένοι πλήρως.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στέλεχος της ΝΔ Λέσβου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, επιτίθεται στη κ. Καρυστιανού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">