ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Future Technology - Μελλοντική Τεχνολογία (video)


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πως εξωραϊζουν την τεχνητή νοημοσύνη
και τους κβαντικούς υπολογιστές.

Η φυσική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους είναι πολύ αρχή, ενώ στον αντίποδα η ανάπτυξη, τόσο της ΑΙ όσο και των κβαντικών υπολογιστών, όποτε φτάσει στο ανώτερο επίπεδο θα αποτελεί εντελώς δυσνόητο δεδομένο για τον άνθρωπο. Αν δεν καταλαβαίνεις, κάτι που ισχύει ακόμα και σήμερα με την ΑΙ το τέλος της ανθρωπότητας είναι πολύ κοντά.

Δείτε το βίντεο:

Από τον Δεκέμβριο του 2023, η έκθεση του Scott Pelley για τους κβαντικούς υπολογιστές, η οποία θα μπορούσε να μας δώσει απαντήσεις σε αδύνατα προβλήματα στη φυσική, τη χημεία, τη μηχανική και την ιατρική.

Από τον Ιανουάριο του 2023, η έκθεση του Pelley σχετικά με την ανακάλυψη της πυρηνικής σύντηξης που θα μπορούσε να είναι ένα βήμα προς την απεριόριστη καθαρή ενέργεια.

Από τον Οκτώβριο του 2023, η συνέντευξη του Pelley με τον Geoffrey Hinton σχετικά με την υπόσχεση και τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης.

Από τον Ιούλιο του 2023, η συνέντευξη του Pelley με τον CEO της Google, Sundar Picha, σχετικά με το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.

Από τον Απρίλιο του 2024, η συνέντευξη του Bill Whitaker με τον CEO της Nvidia, Jensen Huang, τον άνθρωπο πίσω από την εταιρεία 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που τροφοδοτεί τη σημερινή τεχνητή νοημοσύνη.

Επίσης, από τον Απρίλιο του 2024, η ιστορία του Dr. Jon LaPook σχετικά με τα chatbot ψυχικής υγείας που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη αναπτύχθηκε ως εργαλείο υποστήριξης θεραπείας.

Από τον Μάρτιο του 2023, η συνέντευξη της Lesley Stahl με τον Πρόεδρο της Microsoft Μπραντ Σμιθ και άλλους σχετικά με την αναδυόμενη βιομηχανία συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να έχουν συνομιλίες.

Από τον Αύγουστο του 2021, η έκθεση του Stahl για το μέλλον των μικροτσίπ. Από τον Ιούλιο του 2022, η έκθεση του Anderson Cooper για τα eVTOL, τα ιπτάμενα οχήματα που μπορεί να είναι το μέλλον των μεταφορών.

Από τον Ιούλιο του 2022, η ιστορία του Whitaker σε υπερηχητική πτήση. Από τον Απρίλιο του 2023, η έκθεση του Whitaker για την τεχνολογία δέσμευσης άνθρακα.

Από τον Μάιο του 2023, η έκθεση του Whitaker για τον αγώνα για την ανάπτυξη αυτού που ονομάζεται Lithium Valley στην Καλιφόρνια, με σχέδια εξαγωγής του μετάλλου για την τροφοδοσία των μπαταριών.

Από τον Ιούλιο του 2022, η ιστορία του Whitaker για το πώς οι Μπαχάμες αγκάλιασαν την ηλιακή ενέργεια στον απόηχο μιας καταστροφής τυφώνα. Από τον Ιούλιο του 2023, η επίσκεψη της Sharyn Alfonsi στο μεγαλύτερο υπεράκτιο αιολικό πάρκο στον κόσμο.

Από τον Δεκέμβριο του 2023, η συνέντευξη του Whitaker με τον κυβερνήτη του Wyoming Mark Gordon σχετικά με την επιδίωξή του για μια πράσινη, αρνητική σε άνθρακα ατζέντα σε μια από τις πιο κόκκινες πολιτείες του έθνους.

Από τον Οκτώβριο του 2023, η έκθεση του Stahl για μια εταιρεία του Τέξας που είναι τρισδιάστατες εκτυπώσεις στη Γη και συνεργάζεται με τη NASA για την υποδομή 3D εκτύπωσης στο φεγγάρι.

Από τον Ιούλιο του 2023, η ιστορία του Pelley για τις εξελίξεις στην τεχνολογία τεχνητών προσθετικών.

Από τον Οκτώβριο του 2023, η έκθεση του Δρ. LaPook σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ιδιοκτήτες κτιρίων στρέφονται σε νέα συστήματα αέρα και αερισμού στο χώρο εργασίας για να βοηθήσουν στον περιορισμό των μεταδοτικών αναπνευστικών ιών.

Και από το 2020, η έκθεση του Stahl για την προσπάθεια διατήρησης των ιστοριών του Ολοκαυτώματος για τις μελλοντικές γενιές χρησιμοποιώντας τρισδιάστατες ηχογραφήσεις.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Future Technology - Μελλοντική Τεχνολογία (video) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">