ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έγκλημα Τεμπών: Tο μπάζωμα


Πριν
 καν ξημερώσει η 1η Μαρτίου 2023 και ενώ ακόμη δεν είχαν εντοπιστεί οι σοροί όλων των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών ξεκίνησε η παρέμβαση με μπουλντόζες στον τόπο του εγκλήματος και η αλλοίωση των στοιχείων που στη συνέχεια ονομάστηκε «μπάζωμα».

Το ζητούμενο είναι ποιος έδωσε την εντολή για την απομάκρυνση των βαγονιών που ξεκίνησε στις 4 Μαρτίου 2023, όπου διαφαίνεται «άνωθεν παρέμβαση», όπως  ανέφεραν οι συγγενείς των θυμάτων.

Η  «άνωθεν παρέμβαση» 

Παρακολουθήσαμε διεξοδικά σειρά από δημοσιεύματα καθώς και δηλώσεις και το τελικό συμπέρασμα είναι η «άνωθεν παρέμβαση». Αυτή λοιπόν η παρέμβαση έχει όνομα, λέγεται κυβέρνηση ΝΔ Μητσοτάκη.

Η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε ότι στις 5/6/2024 στον Δ.Σ.Α, θα συναντηθεί με Συνταγματολόγους στην ολομέλεια των δικηγόρων και πρώην Προέδρους του ΣτΕ για να καταθέσουν το 1,5 εκατομμύριο υπογραφών για την αλλαγή της υπουργικής και βουλευτικής ασυλίας.

Μαρία Καρυστιανού - Αλλαγή της υπουργικής και βουλευτικής ασυλίας
 

Επισήμανση του Γ.Κ: Περίπου 1,5 εκ. έγιναν οι αρωγοί του δημοψηφίσματος για αλλαγή της υπουργικής και βουλευτικής ασυλίας, ενώ στον αντίποδα, στον ''ανώτερο'' τοπικό ''πολιτισμό'' της Γλυφάδας , έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων του ΓΛΥΦΑΔΑ FM έβαλαν τα τσιράκια των Καραμανλήδων και των Μητσοτάκηδων στον Δήμο Γλυφάδας και αμέσως μετά την προβοκάτσια του 2014 συνέστησαν και τις κλίκες του Facebook για συστημικό γλύψιμο. 

Οι πρακτικές των πολιτικών σας είναι ανάλογες της κοινωνικής σήψης. Η νεοελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά το ''μπάζωμα'' και το ''θάψιμο'' αρκεί να γεμίζει ο προσωπικός τους ''τορβάς''.

Αναφορικά με τους συγγενείς των θυμάτων που αναρίθμητες χιλιάδες της κοινωνίας μας τους υποστηρίξαμε, πόσους είχαν υποστηρίξει οι ίδιοι πριν την τραγωδία , και πόσους υποστήριξαν έπειτα από το μπάζωμα ;

Μπάζωμα επί της ουσίας ήταν και όσα ίσχυσαν στα τέλη της δεκαετίας του 80 και στην αυγή της δεκαετίας του 90 αναφορικά με τις ραδιοτηλεοράσεις του Ν.Αττικής, όμως, τα πέντε εκατομμύρια νεοελλήνων της Αττικής δεν είχαν καμία σχέση με το δίκαιο. 

Αστικά πολιτικά κόμματα και πολιτικοί ξεπούλησαν τα δημόσια αγαθά σε μια χούφτα ημετέρους τους καταλύοντας απόλυτα το Ελληνικό Σύνταγμα και τα δικαιώματα όσων πρωτοστάτησαν στον χώρο, όμως, ειδικά στον Δήμο Γλυφάδας οι συνειδήσεις ήταν χλιαρές έως ανύπαρκτες και αυταπόδεικτα σε σειρά περιπτώσεων δεν υπήρχαν καθόλου διότι είναι φίδια.

Η πρόταση

Στις περιπτώσεις που έχεις να κάνεις με ασυνείδητους και ‘’φίδια‘’ οι προτάσεις δεν καμία απολύτως υπόσταση. Ειδικότερα σε μια κοινωνία στην οποία από την περίοδο της κλεφτουριάς  μέχρι και σήμερα ανακυκλώνονται τα γονίδια των κλεφτών και ληστοσυμμοριτών. 

Αναρίθμητες προτάσεις έγιναν, επίσης, έγιναν αναρίθμητες αιτήσεις στις οποίες παρανόνησαν συνολικά άπαντες, κυβερνώντες - διοικούντες, έφτασα μέχρι τον ΠτΔ, ο οποίος με τρεις επιστολές καλούσε τον Ρουσόπουλο - κυβέρνηση Καραμανλή - να παρέχει αδειοδότηση στον πρωτεργάτη των FM , ( αντί αδειοδότηση ''μπάζωμα'' δίωξη -κατάσχεση ), μέχρι την προβοκάτσια του 2014, κατάλυσης εντολής χιλιάδων ψηφοφόρων δημοτών από κακοποιούς και  ‘’φίδια‘’ , τσιράκια Καραμανλήδων & Μητσοτάκηδων, άτομα τα οποία μέχρι πρόσφατα συντηρούσαν οικονομικά τον δολοφονημένο από τα Καλύβια, και τέλος με την αχαρακτήριστη κυβέρνηση Τσίπρα αδειοδότησης πέντε οικογενειών, αντί νόμου για το σύνολο, καθώς και τις δημόσιες διαβουλεύσεις νομοσχεδίων χωρίς να εφαρμόζονται. Αυτοί είστε. 

Ενιαία εθνική παράγκα. Αναφορικά με την ''δικαιοσύνη'' έχει αποδειχθεί σε πληθώρα περιπτώσεων ότι είναι ανύπαρκτη, διότι, αν υφίστατο πραγματικά δικαιοσύνη στη χώρα μας δεν υπήρχε ενδεχόμενο να έχουν ισχύσει τα μύρια όσα μέχρι σήμερα και ειδικότερα τα ''μπαζώματα''. 

Στα Τέμπη δεν υπήρχαν τοπικά εισαγγελέας και δικαστικοί λειτουργοί, ενώ υπήρξαν επανειλημμένα στην Γλυφάδα ώστε να διεξάγονται σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων ;

Σε αντιδιαστολή με την μέθοδο εκδικάσεως των δικαστών της χώρας μας, ο υποφαινόμενος σε υπόθεση ''μπαζώματος'' θα καταδίκαζε την πολιτική ηγεσία, άσχετα αν υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία, είτε δεν υπάρχουν διότι εξαφανίστηκαν σκόπιμα. Άρση της βουλευτικής ασυλίας. Ίσα δικαιώματα σε όλους τους Έλληνες.

# Από την δεκαετία του 80 μέχρι και την δεκαετία του 2000 οι διώκτες μου ήταν δικαστές , κρατιστές η κακοποιοί  ;Τι δίωκαν με εντολή διαπλεκόμενων πολιτικοοικονομικών συμφερόντων ;Δίωκαν την κοινωνία η οποία σήμερα έχει ελεύθερα χιλιάδες παγκόσμια σόσιαλ ;Τα πεπραγμένα τους τι καταμαρτυρούν ;Σε εσάς είναι άγνωστη η σχέση των πολιτικών με την συνολική δομή των κρατιστών σε όλα τα επίπεδα, από τα Α/Τ μέχρι και τους εισαγγελείς ;Πότε διαπιστώσατε οι δικαστές της χώρας μας να επιδείξουν ενδιαφέρων σε καραμπινάτες περιπτώσεις κατάλυσης του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ προς όφελος μιας χούφτας οικογενειών ; Να κάνετε διαρκή αρωγή στους πολιτικούς που έπαυσαν την τοπική δημοκρατία , πήραν παραμάσχαλα και την ''δικαιοσύνη'' , και όπως τον κακοποιό της Σαρωνίδας, αντίστοιχα , έχουν χιλιάδες εξυπηρετούμενους καθολικά ασυνείδητους. 

Από την πραγματική δημοκρατία έως τις τοπικές ''γαλάζιες'' παράγκες εξυπηρετούμενων συμφεροντολόγων υπάρχει ένα χάσμα ετών φωτός.

Στηρίζουμε την προσπάθεια δικαίωσης των συγγενών - θυμάτων, και καλούμε κάθε σύγχρονο και προοδευτικό άνθρωπο να μην ψηφίσει το κόμμα που διαμόρφωσε πολιτικές ''μπαζώματος''. Όταν κάποιοι εν όψει εκλογών αναφέρουν, ''τι σχέση έχουν τα Τέμπη με τις εκλογές'' τους θυμίζουμε τους αδικοχαμένους νεκρούς και ότι έπειτα από 1,5 χρόνο δεν έχει προκύψει έστω ηθική δικαίωση των συγγενών τους, διότι, ουσιαστική ουδέποτε θα προκύψει.

Ευελπιστώ να μην με παρεξηγήσουν, διότι, έπειτα απ' όσα έχω υποστεί από τις γνωστές συμμορίες και κλίκες ''δολοφόνων'' γίνομαι εριστικός με το σύνολο. 

Πρέπει τουλάχιστον εμείς να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Η δομή της νεοελληνικής κοινωνίας ήταν σε σημαντικό βαθμό υποκριτική, ενώ έπειτα από την έλευση του νεοφιλελευθερισμού - καπιταλισμού, του άκρατου πελατειακού συστήματος, της ενίσχυσης των άκρων - ακροδεξιάς - ακροαριστεράς, των μνημονίων, της επιδημίας και τέλος στην εποχή του wifi ξέφυγε εντελώς. Ακόμα και στις ακραίες περιπτώσεις κατάλυσης του δικαίου στη χώρα μας συμμετέχει μια μειοψηφία έναντι του συνόλου ! Η πλειοψηφία έχει κάποιους ιδιαίτερους λόγους να στέκεται απέναντι και ουδέτερη ?
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έγκλημα Τεμπών: Tο μπάζωμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">