ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Smart Home Panel στην Ελληνική γλώσσα


Smart Home Panel στην Ελληνική γλώσσα. 
Στις 24 Μαϊου είχαμε δημοσιοποιήσει τον ψηφιακό πίνακα που ελέγχει τις συσκευές μας στην Ελληνική γλώσσα. Το αναδημοσιοποιούμε σήμερα 7/7/2024, διότι, δεν διαπιστώσαμε το ενδιαφέρων όσων είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν ανταποδοτικότητα στους αυτόχθονες.
Του Γιάννη Κουρδομένου
Μηχανολόγου - Ηλεκτρονικού

Σε μια εποχή που όλα τα πάνελ που κυκλοφορούν στο εμπόριο κοστίζουν από 90 ευρώ έως και μερικές εκατοντάδες ευρώ , εμείς σας παρέχουμε την δυνατότητα να τα αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ το πάνελ,  κυρίως στην Ελληνική γλώσσα και με αναλυτικές οδηγίες πως θα γίνετε και εσείς ειδικοί στην ψηφιακή τεχνολογία ώστε να τα κατασκευάζεται και να τα προγραμματίζεται μόνοι σας.


Αν προκύψει ενδιαφέρων για τουλάχιστον 1.000 τεμάχια θα παραχθούν και θα επιδοθούν απόλυτα σύννομα με τιμολόγιο αγοράς σε κάθε ενδιαφερόμενο με αναλυτικές οδηγίες χρήσεως , ρύθμισης και προγραμματισμού. Ο υποφαινόμενος σχεδίασε το πρότυπο και τον κώδικα, η παραγωγή του προϊόντος μαζικά θα γίνει σε γνωστή βιομηχανική μονάδα.


Smart Home Panel στην Ελληνική γλώσσα Made in Glyfada

Παρέχετε υποστήριξη αυτόνομα φωνητικών εντολών στην Ελληνική γλώσσα, καθώς επίσης , υποστήριξη ALEXA & Google Home για όσους επιθυμούν εξωτερική σύνδεση εκτός του εσωτερικού WIFI.

Βίντεο του ψηφιακού πίνακα, τον οποίο ανέφερα στις τοπικές μεταδόσεις του Γλυφάδα FM από την δεκαετία του 1990:


Το πάνελ τοποθετείται στις υποδοχές για διακόπτες ηλεκτρικού ρεύματος, διαθέτει τρία ρελέ ώστε να ανοιγοκλείνει τρείς πηγές - λάμπες - ρεύματος 220 volt, και παράλληλα μπορούμε να ελέγχουμε από το ίδιο πάνελ όσες ψηφιακές συσκευές διαθέτουμε.


Επικοινωνία για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες στο:
 glyfadaweb@gmail.com

* Το παρόν απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, εκτός του να αποκτήσουν τα πάνελ, να διαθέτουν παράλληλα την τεχνογνωσία παραγωγής τους από μηδενική βάση, σχεδιασμού, ανάπτυξης, παραγωγής και προγραμματισμού.


ΥΓ: Άλλος πέρασε δημόσια από την δεκαετία του 90 τον όρο smart , άλλος πρότεινε την ψηφιακή μετεξέλιξη & μετασχηματισμό και έτεροι διαπλέκονται , διορίζονται, και κάτω από τα τραπέζια κλείνουν συμφωνίες. 

* Ακόμα και σήμερα αγνοούμε πλήρως την ανταποδοτικότητα που είναι υποχρεωμένος ο ''επενδυτής'', ενώ διαπιστώνουμε πως επικαλούνται όσα αποτελούν τις δικές μου προτάσεις , καθώς επίσης , διαπιστώνουμε πληθώρα εξυπηρετούμενων καθώς και αδιαφανών συμφωνιών.

* Ο συνονόματός μου '' Γ.Κ '' και παράλληλα Δήμαρχος είναι σαφές ότι κάνει ένα τεράστιο λάθος το οποίο απαιτείται να διορθώσει. Οι ενέργειές μας γίνονται ΔΗΜΟΣΙΑ και σε πλήρη γνώση του συνόλου. Οι δικές σας ? Ο ''επενδυτής'' κ. δήμαρχε μερίμνησε ώστε πληθώρα ''παπατζήδες'' να αμοίβονται για συστημική προπαγάνδα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρων και αποδέκτες. Στον αντίποδα σας παρέχω απτές αποδείξεις. Τελικά όλα ισχύουν αδιαφανώς - παρασκηνιακά με το γνωστό ''PASTRIKO'' νεοελληνικό σύστημα ? Παρεμπιπτόντως στο σημείο που αναφέρει SMART HOME GLYFADA η ονομασία αλλάζει όπως τα εικονίδια και οι ονομασίες !
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Smart Home Panel στην Ελληνική γλώσσα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">