ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κώστας Σόμμερ πρόστιμο ύψους 20 χιλιάδων ευρώ .

Κώστας Σόμμερ, είπε κι αυτός να ανοίξει ένα... εναλλακτικό μαγαζί στην Γλυφάδα που θα σερβίρει υγιεινά φαγητά και του κάηκε ολοσχερώς τον περασμένο Δεκέμβριο. Χαμός είχε γίνει τότε, διότι δεν έφτανε του Σόμμερ που μέσα στα άγρια μεσάνυχτα μάθαινε ότι του καίγεται το μαγαζί, είχε και τους ένοικους των πάνω διαμερισμάτων να τον κατηγορούν ότι θα καίγονταν.
Το «Oxyzen» βρισκόταν στην είσοδο πολυκατοικίας, ενώ τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο για εμπρησμό. Η ζημιά από την καταστροφή του μαγαζιού ηταν τεράστια για τον ηθοποιό, ο οποίος το επόμενο διάστημα προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ.
Ο ΕΦΕΤ επέβαλλε στον Σόμμερ πρόστιμο ύψους 20 χιλιάδων ευρώ για σοβαρές παραλείψεις στην άδεια του πάλαι ποτέ «Oxyzen». Ενώ είχε βγάλει άδεια για Αναψυκτήριο - Ζαχαροπλαστείο, αυτό μόνο ως ζαχαροπλαστείο δε λειτουργούσε.
Eπίσης ο ηθοποιός κατηγορείται ότι το μαγαζί δεν είχε τις κατάλληλες υποδομές, οι εργαζόμενοι δεν είχαν βιβλιάρια υγείας, και το κυριότερο βρέθηκαν μέχρι ακατάλληλα τρόφιμα.
Είναι γνωστό οτι στον Δήμο Γλυφάδας οταν μοιράζουν άδειες λειτουργίας άλλα αναγράφουν και εν συνεχεία άλλη χρήση γίνεται σε δεκάδες επιχειρήσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κώστας Σόμμερ πρόστιμο ύψους 20 χιλιάδων ευρώ . Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">