ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

                                                    Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010
                                                                Δελτίο Τύπου

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ
ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- 3ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Την έντονη αντίδραση του Υπ. Δημάρχου κου Αποστολάτου προκάλεσε η απροειδοποίητη -έκτακτη πρόσκληση για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο κο Κάσδαγλη, την εβδομάδα που, ως γνωστό, δεν υπάρχει κανένας Δημοτικός Σύμβουλος – Κάτοικος στην Πόλη.

Το θέμα της συζήτησης επρόκειτο να είναι το καυτό ζήτημα στέγασης του 3ου Γυμνασίου-3ου Λυκείου Βούλας, το οποίο και όπως αποδεικνύεται περίτρανα ο κος Κάσδαγλης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει. (Θυμίζουμε πως εδώ και καιρό η αντιπολίτευση ζητά αυτήν τη συνεδρίαση).

Ο κος Αποστολάτος τόνισε «Θεωρώ απαράδεκτη και επικίνδυνη τη συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Κάσδαγλη.

Παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις μας για έγκαιρη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί το σοβαρότατο θέμα της στέγασης του 3ου Γυμνασίου-3ου Λυκείου, ο κος Κάσδαγλης έβαλε σήμερα 11-08-2010 έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ γνώριζε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι βρίσκονται σε διακοπές με αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και κατά συνέπεια να μην συζητηθεί το πρόβλημα της στέγασης των παιδιών μας.

Κατόπιν τούτου, θεωρώ πως ο κος Κάσδαγλης περιπαίζει τόσο το θεσμό των Συμβουλίων με αυτή την αστεία πρόσκληση αλλά και τους γονείς και τους μαθητές που καίγονται για αυτό το θέμα και επιφυλάσσομαι να υποβάλλω πρόταση μομφής στον εν λόγω κύριο στην πρώτη, μετά τις διακοπές, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την απαράδεκτη και επικίνδυνη συμπεριφορά του, τόσο για το θέμα της στέγασης του 3ου Γυμνασίου-3ου Λυκείου, όσο και για τις ελεγχόμενα απαράδεκτες προσωπικές ενέργειές του σχετικά με το κάμπινγκ της Βούλας και για τη Β’ πλαζ.

Ευχαριστούμε για τη Δημοσίευση

Δ.Α.Δ.Α με όραμα
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">