ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 10/09/2010 Δημόσια Αίτηση Προς την Κυβέρνηση,και τον Πρωθυπουργό.

Γλυφάδα 10/09/2010


Δημόσια Αίτηση Προς την Κυβέρνηση,και τον Πρωθυπουργό.

Καλείτε Δημόσια ο Πρωθυπουργός,και η κυβέρνηση να διευθετήσουν το ζήτημα Γλυφάδα.

Σήμερα πάνω απο ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι, εχουν μπεί σχεδόν στο συνολό τους απο το παράθυρο, με την γνωστή διαδικασία.
Τα δύο κόμματα εξουσίας φέρουν σημαντικότερα την ευθύνη, όχι οτι και τα μικρότερα κόμματα, και οι αρχηγοί τους δεν εξαργύρωσαν την ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥΣ στο πολιτικό σκηνικό,βάζοντας ακόμα και στήν βουλή δικά τους άτομα απο το παράθυρο.
Εν αντιθέση των πρακτικών που υπονόμευσαν, και υπονομεύουν την δημοκρατία στήν Ελλάδα Εγώ καλώ Δημόσια τον Πρωθυπουργό,Συνολικά την κυβέρνηση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,τους αρχηγούς των κομμάτων, ακόμα και σήμερα να συνετιστούν, και κάνω Δημόσια Αίτηση,όχι για ρουσφέτι που γνωρίζετε πολύ καλά την διαδικασία,για τήρηση του Συντάγματος, και διευθέτηση του θέματος του Πρωτεργάτη.
Με λίγα λόγια,όλοι εσείς και οι διορισμένοι σας που υπέγραφαν τις διώξεις κατά του Πρωτεργάτη,Χωράτε σε αυτή την χώρα και σας πληρώνουμε συνολικά οι πολίτες,ο Πρωτεργάτης ενός χώρου δεν χώραγε στήν ίδια του την χώρα;

Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 10/09/2010 Δημόσια Αίτηση Προς την Κυβέρνηση,και τον Πρωθυπουργό. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">