ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 17/09/2010 Το χρέος του Πολίτη είναι να ενημερώνει τους αρμοδίους, όχι το ρουσφέτι

Το χρέος του Πολίτη είναι να ενημερώνει τους αρμοδίους, όχι το ρουσφέτι που γνωρίζουν πολύ καλά την διαδικασία. Δεν έχω ζητήσει απο κανένα ούτε χάρες ούτε ρουσφέτια εν αντιθέση με εκατομμύρια άλλων σε αυτή την χώρα.
Δικαίωμα του Πολίτη να ενημερώνει το σύνολο των εκλεγμένων τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και σε τοπικό Δήμου για διευθέτηση θεμάτων, δεν εχει να κάνει με ρουσφέτι.
Εαν είχα την τάση αρκετών, σήμερα δεν θα ήμουν διαμαρτυρόμενος το αντίθετο θα ήμουν ένας απο τους άλλους βλέπε Κουρής, που δεν εχει γεννηθεί καν στήν Αθήνα.ΕΝΤΑΞΕΙ.
Το πώς εκλαμβάνει ο κάθε ένας το πρόβλημα η προβλήματα των πολιτών εχει να κάνει με την παιδεία του καθώς και την καλή διάθεση εκπροσώπησης.
Σε αυτή τη χώρα που μαύρη της τρομάρα διότι εδώ γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αρκετοί εχουν παρερμηνεύσει τον ρόλο τους που είναι ρόλος εκπροσώπησης, με το εγώ τους και τα θέλω τους.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ.................... ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΙΑ.

Και το υπογράφω, και ας βρεθεί ο οποιοσδήποτε να με πείσει οτι κάνω λάθος με επιχειρήματα, και οχι την ανούσια αμπελοφιλοσοφία των σοφιστών του παρόντος.

Γιάννης Κουρδομένος

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 17/09/2010 Το χρέος του Πολίτη είναι να ενημερώνει τους αρμοδίους, όχι το ρουσφέτι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">