ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 23/09/2010 Οι επαγγελματίες πολιτικοί δεν μαθαίνουν ποτέ απο τα λάθη τους

Οι επαγγελματίες πολιτικοί δεν μαθαίνουν ποτέ απο τα λάθη τους, και αυτό μπορώ να το αποδείξω δεν είναι σχήμα λόγου. Ο Χρίστος Τσιγγιρίδης ήταν ο πρωτεργάτης της ραδιοφωνίας των μεσαίων κυμάτων AM στήν χώρα μας. Και αυτόν τον άνθρωπο οι κυβερνώντες και το σύνολο των πολιτικών τον οδήγησαν στόν θάνατο σε μικρή ηλικία. Αν και οι πολιτικοί μας έχουν ανάλογα παραδείγματα δεν κάνουν τίποτα ακόμα και σήμερα εν έτη 2010. Υπάρχει μια σημαντική ασθένεια μη καταγεγραμένη όσων αφορά πρωτεργάτες ερτζιανών. Εάν στερήσεις το δικαίωμα απο πρωτεργάτη με μακροχρόνια ενασχόληση στα ερτζιανά την δυνατότητα μεταδόσεων νοσεί και σύντομα όπως ο Τσιγγιρίδης η βασανιστικά όπως άλλοι απεβιώνει. Σας καλώ να διαβάσεται την διαδρομή του πρωτεργάτη των AM Χρίστου Τσιγγιρίδη όχι απο ένα site απο το σύνολο των ιστοσελίδων ώστε να έχετε σφαιρική άποψη.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Κάλλιστα άντι του κειμένου που προηγήθηκε θα μπορούσα να δημοσιοποιήσω εκατοντάδες Αιτήσεις πρός το σύνολο των πολιτικών στήν χώρα μας, και την πόλη μας εξερουμένου του κ.Βαρβιτσιώτη που για ειδικούς λόγους δεν ενημέρωσα , δεν θα το κάνω.
Εάν σήμερα γράψω ότι γνώριζα τις μελοντικές εξελίξεις κάποιοι μπορεί να γελάσουν, δεν πειράζει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 23/09/2010 Οι επαγγελματίες πολιτικοί δεν μαθαίνουν ποτέ απο τα λάθη τους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">