ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το κεφάλαιο διαμαρτυρία του πολίτη και πολιτική κλείνει.

Το κεφάλαιο διαμαρτυρία του πολίτη και πολιτική κλείνει κάπου εδω, ότι είχα να περάσω τα πέρασα χωρίς να ενδιαφέρομαι ποιοί οι πόσοι, πόσες θα θελήσουν να τα διαβάσουν.
Θα ολοκληρώσω σταδιακά την ιστορία των fm με λεπτομέρειες, απο την δεκαετία του 70, έως και σήμερα.
Όπως είναι γνωστό  σε όλους, και  είχα προλογήσει το 2002 τα fm ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και περνάμε σύντομα στήν ψηφιακή ραδιοφωνία, την οποία θα ακούτε και μέσω των σύνχρονων τηλεοράσεων. Το θέμα είναι ότι οι αρμόδιοι δεν έπραξαν ως όφειλαν. Αν πράγματι ήταν δίκαιοι. και εκπρόσωποι του λαού της χώρας μας έπρεπε να δώσουν την τιμιτική άδεια εισόδου στήν ψηφιακή ραδιοφωνία πρώτα στούς πρωτεργάτες και οχι με παράνομο τρόπο,  μόνο νομοθετώντας.
Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όσους οι όσες θα επιλέξετε την αλήθεια που θα γράφετε, και εάν θέλετε να συνισφέρετε με πληροφοριακό υλικό που θα διασταυρώνεται ώστε να μην υπάρξουν λάθη οι παραλήψεις μπορείτε έστω και ανώνυμα να επικοινωνείτε με το email.
Ενα είναι βέβαιο, εάν μας είχαν δώσει την απαιτούμενη προσοχή και Δημοκρατική στήριξη οι πολιτικοί της χώρας μας σήμερα εμείς οι πρωτεργάτες των fm, εν αντιθέση ΑΥΤΏΝ που ακολούθησαν, δεν θα είχαμε τον ΑΝΤ1, ούτε και τον ΣΚΑΙ κ.τ.λ, απλά σήμερα θα είχαμε το CNN

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα αμφισβητούν τα πάντα και καλά κάνουν. Τώρα για την αερολογία του ότι εμείς σήμερα συνολικά θα είχαμε κάτι ανάλογο του CNN η όχι, ο κάθε έξυπνος πολιτικός, η πολίτης μπορεί να το κρίνει. Εγω απλά να επισημάνω ότι η κινητήρια δύναμη λειτουργίας όλων των μέσων στήν χώρα μας ως ανθρώπινο δυναμικό στήν πλειοψηφία τους ξεκίνησαν ως ερασιτέχνες, η ραδιοπειρατές. Εσείς τι λέτε σε όλους αυτούς τους ανθρωπους, εαν τους έδιναν την ευκαιρία να λειτουργήσουν σε συλλογικό επίπεδο, δεν θα είχαν πετύχει κάτι ανώτερο ώς ιδιοκτήτες ενός μέσου και οχι ως εργαζόμενοι στο σύνολο των μέσων Μ.Μ.Ε. Και σκεφτείτε πόσο αντιφατικό είναι σχεδόν κωμικό, να έχουν κατηγορηθεί χιλιάδες στήν χώρα μας στο παρελθόν διότι ένας έκανε μια καταγγελία οτι ακούει μουσική η λόγο ερασιτέχνη στήν τηλεορασή του, και στο μέλλον όλοι σας θα ακούτε ραδιόφωνο απο τις τηλεοράσεις σας, Μάλλον υπάρχει ........

Απο το σχεδιαστήριο,

Ο Πρωτεργάτης,







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το κεφάλαιο διαμαρτυρία του πολίτη και πολιτική κλείνει. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">