ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλτιάδης Εβερτ

Μιλτιάδης Εβερτ, γιός του Άγγελου Έβερτ αρχηγού της Αστυνομίας την περίοδο της Γερμανικής κατοχής, που αν ανατρέξετε στήν ιστορία θα μάθετε ποιός ήταν και το έργο του,
είναι ο άνθρωπος που ώς υπουργός την περίοδο 90 - 93 Κυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν ο αρμόδιος στο υπουργείο Προεδρίας.

Ο ''εκπρόσωπος των πολιτών'' ο οποίος γνώριζε πολύ καλά, οτι όταν αυτός δημιουργούσε τον παράνομο 9.84, εμείς οι πρωτεργάτες είχαμε πάνω απο μία δεκαετία ενεργό δράση με τα ερτζιανά.
Ο αρμόδιος υπουργός Μιλτιάδης Έβερτ, ήταν υπεύθυνος να αδειοδοτήσει βάση των Αιτήσεων για αδειοδότηση που είχαμε καταθέσει, και εγώ προσωπικά.

Εάν έστω και στο 1% είχε δημοκρατική συνείδηση και σεβασμό στο Σύνταγμα της χώρας,έπρεπε να μεριμνήσει προτίστως για αδειοδότηση των πρωτεργατών της ραδιοφωνίας και όχι του δικού του δημιουργήματος.

Στις 26 Οκτωβρίου 1991, ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποδέχτηκε την παραίτησή του από το υπουργείο Προεδρίας και χωρίς να εχει κάνει τίποτα για τον Γλυφάδα fm, και πρωτεργάτη της ραδιοφωνίας.
Η ιστορία πλέον γράφεται απο τους πολίτες, και την αλήθεια δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς.
Σταδιακά θα περάσω για να μείνει στήν ιστορία ποιοί και με ποιές μεθόδους βήμα πρός βήμα υπονόμευσαν τόν Πρωτεργάτη, και την Δημοκρατία.
Και να εύχονται το ντοκυμαντέρ που πλέον είναι σχεδόν έτοιμο να μην προβληθεί παγκόσμια απο τηλεοπτικά δίκτυα, αν τελικά το επιλέξω.

ΥΣ:Σας ένανα μεγάλη χάρη μέχρι σήμερα, που δεν εχω προσφύγει δικαστικά.
Βέβαια επειδή είμαι ακριβοδίκαιος γνωρίζω ότι οι Αιτήσεις εκείνη την περίοδο ήταν πολλές. Έπρεπε όμως μια ομάδα ειδικών να αποσαφηνίσει ποιοί πράγματι ήταν Πρωτεργάτες των fm στήν χώρα μας, και ποιοί βρήκαν την ευκαιρία να καρπωθούν αυτά που άνηκαν και ανήκουν ακόμα και σήμερα σε άλλους.

Ο Πρωτεργάτης,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιλτιάδης Εβερτ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">