ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Πολίτης όσο φανατισμένος και να είναι σέβεται την Αλήθεια

Ο Πολίτης όσο φανατισμένος πολιτικά η ιδεολογικά και να είναι σέβεται την Αλήθεια, όπως και εγώ σέβομαι  την ιστορική διαδρομή των άλλων. Δεν  ταυτίστηκα ούτε συνδέθηκα με τη διαφθορά, εν αντιθέση με άλλους, δεν απεκόμισα  ούτε ενα ευρό για να με αποκαλούν ραδιοπειρατή, ο όρος είναι λαθεμένος διότι πειρατία υπάρχει στις περιπτώσεις των κυρίων που απεκόμιζαν και απεκομίζουν είτε μαύρα χρήματα, είτε πολιτική η δημόσια Επιρροή , η προβολή και προώθηση .
Εν αντιθέση των άλλων εγώ και το 1999 και το 2004 ζητούσα η επιχείρηση επέμβασης των αρμοδίων να ξεκινήσει απο εμένα και να καταλήξει στήν ουσία της παρανομίας.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ : Αυτό που ζήτησα επανελειμένος ήταν να υπάρξουν 4 - 5 συχνότητες η ενα μικρό εύρος συχνοτήτων σε επίπεδο νομού για ερασιτεχνική μετάδοση, κάτι που δεν εφάρμοσαν παράνομα οι κυβερνώντες και βάση του νομικού πλαισίου τηε χώρας μας.

Εάν είχα μαύρα χρήματα θα το γνώριζα, εάν έχω πολιτική επιρροή θα το γνώριζα επίσης, εάν εχω κάνει δια μέσω των ερτζιανών προβολή η προώθηση του ατόμου μου και αυτό θα το γνώριζα, όπως και εσείς.

Τέλος σε αυτή τη χώρα όλα γίνονται ανάποδα, όλοι είναι αυτοδίδακτοι η μιμητές των άλλων, ο επαγγελματισμός του σήμερα είναι για γέλια, ενα PC μία PLAYLIST και αυτό είναι όλο. Ε λοιπόν ενα η δύο PC σήμερα έχουν σχεδόν όλοι οι πολίτες και πρόσβαση σε όλες τις μουσικές. Τί κάνει την διαφορά; Ο ανθρώπινος παράγοντας.Εν αρχή έπρεπε να υπάρξει η μαθητεία των ανθρώπων της ραδιοφωνίας και οχι το φαινόμενο της προσωποκρατίας των γνωστών του σήμερα. Υπάρχει Δημοκρατικότητα στα ραδιόφωνα σας όταν αποδεδειγμένα ο κάθε ιδιοκτήτης προς χάριν ''ειδικών λόγων που γνωρίζεται'' θα επιλέξει απόλυτα αναξιοκρατικά.

'Ολοι και όλες εσείς που έχετε φάει την φλασιά των μιμητών, και της ενδυναμωμένης αναξιοκρατίας βρείτε έναν μόνο έναν που έπραξε ανάλογα, ώστε να έχει την δυναμική να αντιπαρατεθεί μαζί μου, να αντιπαρατεθεί με ένα πρωτεργάτη του χώρου.
Ο κάθε ένας κάνει την ''δουλειά'' του, όμως εχέγκεια αντιπαράθεσης δεν είχαν, ούτε έχουν. Έαν σήμερα είχαμε το μοντέλο της άμεσης Δημοκρατίας κανείς απο αυτούς δεν εχει την δυναμική να σταθεί δίπλα μου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Πολίτης όσο φανατισμένος και να είναι σέβεται την Αλήθεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">