ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οσο θα υπάρχουν Κωστάκηδες πρακτικές στα ερτζιανά η Ελλάδα θα είναι τριτοκοσμική χώρα.

Οσο θα υπάρχουν Κωστάκηδες πρακτικές στα ερτζιανά η Ελλάδα θα είναι τριτοκοσμική χώρα. Πρέπει να καταλάβουν οι κατασυρροήν παρανομούντες οτι τα δημόσια αγαθά δεν ανήκουν αποκλειστικά σε κανένα πέραν της χρονικής νομίμου περιόδου εκμετάλευσης σε τοπικό επίπεδο. Οι πρακτικές τους είναι κατάπτυστες. Δεν τους αρκεί που επι σειρά τετραετιών έχουν βεβαιώσεις λειτουργίας η άδεια, θεωρούν επειδή έχουν ενα κοντέινερ στόν Υμμητό δικαιούνται να κάνουν παράνομη χρήση σταθμών και να δεσμεύουν συχνότητες. Ειναι αυτοί που αποδεδειγμένα καθυστερούν με τις ενεργειές τους και την ψηφιακή ραδιοφωνία στην Ελλάδα, και είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσουν σε αυτό το μήκος κύματος αύριο συνολικά ως χώρα θα είμαστε ο περίγελος όλων των χωρών που σε πιλοτική βάση έχουν ξεκινήσει τις ψηφιακές μεταδόσεις.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ : Τέλειο σύστημα ώστε κάποιοι να μένουν δεκαετίες στο απειρόβλητο διότι αποδεδειγμένα πάντα τυνχάνουν ενημέρωσης κατεβάζουν τους διακόπτες στόν Υμμητό, η Ε.Ε.Τ.Τ δεν κάνει έρευνα σε κοντέινερ  ''νόμιμων σταθμών'' που φιλοξενούν και παράνομους, και ουδέποτε πηγαίνουν στούς χώρους αρχικής μετάδοσης των παρανόμων μέσω LING, οι μεταδόσεις των LING κύριοι της Ε.Ε.Τ.Τ είναι νόμιμη, η δεν γνωρίζεται απο που γίνεται η αρχή της παράνομης πράξης, διότι ο πομπός και η κεραία είναι το τέλος.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Τ ΘΑ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Α ΠΡΟΣ ΤΟ Ω ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΟ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οσο θα υπάρχουν Κωστάκηδες πρακτικές στα ερτζιανά η Ελλάδα θα είναι τριτοκοσμική χώρα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">