ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 10/10/2010 Ο Πρέτραγκ Τζώρτζεβιτς στον Συνδιασμό του κ.Βαρβιτσιώτη.

Ο Πρέτραγκ Τζώρτζεβιτς στον Συνδιασμό του κ.Βαρβιτσιώτη - Μαζί για τη Γλυφάδα - όπως μάθαμε χωρις αυτό να  προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Θελω να πω ως φίλος του Ολυμπιακού σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να επηρεάσει τη κρίση μου όσων αφορά τις Δημοτικές εκλογές διότι δεν εχω μάθει να λειτουργώ επηρεαζόμενος απο τη Διασημότητα πολιτών, εχω μάθει να αξιολογώ τις προτάσεις και μελοντικές υλοποιήσεις πρός όφελος του συνόλου.

Ο Πρέτραγκ Τζώρτζεβιτς πράγματι ενας αξιόλογος παίκτης και άνθρωπος μπορεί να φέρει κάποιους ψήφους στήν παράταξη του κ. Βαρβιτσιώτη αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η συγκεκριμένη παράταξη στόν ελάχιστο χρόνο δημιουργίας της και ο κ. Βαρβιτσιώτης με ελλειπή γνώση θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Γλυφάδας μπορεί να προσφέρει περισσότερα, εν αντιθέση άλλων υποψηφίων και του κ. Κόκκορη, που σαφώς επι σειρά ετών μετέχει στήν αντιπολίτευση και είναι άρτια ενημερωμένος των τοπικών θεμάτων.

Ο κ Βαρβιτσιώτης τώρα ενημερώνεται και προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα τα καθημερινά προβλήματα των Πολιτών και της Πόλης, ενώ ο Κώστας Κόκκορης και η παράταξη Δυνατή Γλυφάδα εχει χαράξει μια πολιτική ετών και έχει έτοιμο πρόγραμμα επίλυσης τοπικών θεμάτων.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 10/10/2010 Ο Πρέτραγκ Τζώρτζεβιτς στον Συνδιασμό του κ.Βαρβιτσιώτη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">