ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 11/10/2010 ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ «Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ» ΦΙΛΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ;

Τελικά αποφάσισε να πορευτεί με αρχι-βαρίδια του κυρίου Θεοδωρόπουλου ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην διεκδίκηση του Δήμου Γλυφάδας.

Δυστυχώς ξέχασε την δημόσια δήλωση του «ή όλοι ή κανένας» και δεν γνωρίζουμε το γιατί.

Τι είναι αυτό που τον έκανε να τραβήξει χειρόφρενο στις πρωτοπόρες ιδέες του και απόψεις του ως αναφορά την απεμπλοκή της παράταξης του από το θλιβερό παρελθόν της περασμένης τετραετίας.
Προσπαθούμε να αντιληφτούμε με τι κριτήρια έγιναν οι αποκεφαλισμοί κάποιων και με τι κριτήρια επιλέχτηκαν κάποιοι άλλοι για να κοσμήσουν το κατά μεγάλη πλειοψηφία επιστημονικό νεανικό και άκρος αισιόδοξο και ελπιδοφόρο ψηφοδέλτιο του.
Ποιες… στοές λειτούργησαν αρνητικά εναντίον κάποιων προσώπων που καρατομηθήκαν και ποιες στοές έπεισαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας να αγκαλιάσει κάποια άτομα που ούτε αισθητικά δεν ταιριάζουν με το εγχείρημα του.
Καλούμε δημόσια να μας απαντήσει ο κύριος Βαρβιτσιώτης γιατί κάποιοι άλλοι και όχι π.χ. ο Νίκος Νικολάου, ο Δημήτρης Καραπάνος, η Μαίρη Αργυροπούλου η ακόμη-ακόμη και ο Θανάσης ο Σκαλτσάς, άτομα που δεν έχουν πάρε δώσε με την δικαιοσύνη άτομα που δεν έχουν ψηφίσει προστατεύοντας το ψωμί 50 οικογενειών άτομα που στις δημαρχιακές επιτροπές σήκωσαν ανάστημα και λόγο.
Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται αυτές τις ημέρες στους κεντροδεξιούς πολιτικούς κύκλους της πόλης μας. Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.
Μήπως υπάρχουν παιδιά και απόπαιδα;
Μήπως υπάρχει ανασφάλεια καπελώματος;
Μήπως οι κύκλοι που επηρεάζουν ή συμβουλεύουν αν θέλετε τον υποψήφιο Δήμαρχο βγάζουν προσωπικές τους εμπάθειες και κακίες;
Πολλά τα γιατί και τα πως που αφορούν τους αφορισμούς του κυρίου Βαρβιτσιώτη και ευχόμενα ολόψυχα τις αποφάσεις του αυτές να μην τις πληρώσει ακριβά όταν θα ανοίξουν οι πόρτες της κάλπης.

GOOD LUCK MATE!

korner.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 11/10/2010 ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ «Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ» ΦΙΛΕ ΜΙΛΤΙΑΔΗ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">