ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 17/10/2010 - 28 στούς 100 ψηφοφόρους θα απέχουν των εκλογών.

Τη δυσφορία των ψηφοφόρων για την πολιτική του μνημονίου καθρεφτίζει το αποτέλεσμα δημοσκόπησης της εταιρίας Pulse RC, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», καθώς επτά στους δέκα συμμετέχοντες εκτιμούν ότι υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί η προσφυγή στην τρόϊκα και 28 στους 100 δηλώνουν ότι θα απέχουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει οτι ο νικητής των εκλογών στη Γλυφάδα και αυριανός Δήμαρχος δεν θα εχει επιλεγεί απο το μεγαλύτερο μέρος ψηφοφόρων της Πόλης.
Αυτή η δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse RC έρχεται σήμερα να επιβεβαιώση αυτά που είχα γράψει πρίν απο ημέρες. Έπρεπε κάποιοι να είναι περισσότερο προσεκτικοί γιατί είχα και εχω τη δυνατότητα μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας να πείσω πολλούς και πολλές να συμμετέχουν και να ψηφίσουν.

Μένω εκτός, όπως και οι περισσότεροι δημότες σε όλη τη χώρα, που ποτέ κανείς δεκαετίες δεν έδειξε το απειροελάχιστο ενδιαφέρων, σε πολίτες οι οποίοι θα διαμορφώσουν το πολιτικό σκηνικό του μέλλοντος και στη Γλυφάδα και σε όλη τη χώρα.

Σε υπεραπλουστευτική γλώσσα οι αεριτζήδες και παπατζήδες  δήθεν εκπρόσωποι των Δημοτών
δεν έχουν προοπτική.Και σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει Δημοκρατική εκπροσώπηση των Δημοτών.

Ότι γράφω για λίγους και λίγες ειναι ουσιώδες και πάντα επαληθεύομαι, οχι σήμερα, δεκαετίες.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΓ: Επειδή κάποιοι θα θεωρήσουν οτι εχω κάποιες μαγικές δυνατότητες η οτι την ψώνισα, η διαδικασία δεν εχει να κάνει με το διαδύκτιο, άλλωστε επέλεξα τακτική λίγων αναρτήσεων ώστε να μην υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Υπάρχει κατι ανώτερο απο δηλώσεις, αναρτήσεις, ειδήσεις, απόψεις, και σχόλια ονομάζεται Αλήθεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 17/10/2010 - 28 στούς 100 ψηφοφόρους θα απέχουν των εκλογών. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">