ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 20/10/2010 Ομιλία του κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη πλατεία Γλυφάδας


 
Ομιλία κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη πλατεία Γλυφάδας  στην εκδήλωση του συνδυασμού του το βράδυ της Τρίτης.  Την παράσταση έκλεψε  η παρουσία της Φάνης Πάλλη  Πετραλιά, η οποία όχι μόνο παρευρέθηκε στην εκδήλωση αλλά χειροκρότησε και είχε  θερμό εναγκαλισμό μετά ασπασμού με τον  υποψήφιο δήμαρχο της  Γλυφάδας. Έκλεισε έτσι με αυτόν τον τρόπο το ''μέτωπο'' ανάμεσα σε δυο πολιτικές οικογένειες, το οποίο είχε ανοίξει εξαιτίας της πρόθεσης της  Αλεξάνδρας Πετραλιά, κόρης της πρώην υπουργού,  να κατέλθει αυτή ως υποψήφια με το γαλάζιο χρίσμα αντί για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Άλλωστε, ανοίγει έτσι  ο δρόμος για την επιστροφή της Φάνης στα έδρανα της Βουλής στην θέση του Μιλτιάδη,   σε περίπτωση εκλογής του, καθώς είναι επιλαχούσα στην Β’ Αθηνών. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης οι   Β. Αντώναρος, Ν. Δένδιας, Β. Μεϊμαράκης, Ν. Μηταράκης,Γ. Γιακουμάτος, Μ. Παπαδόπουλος κ.α. 
 
ΥΓ: Οσο και να στρουθοκαμηλίζουν οι κύριοι πολιτευτές Γλυφάδας το αίτημα απαίτηση παραμένει πρός όλους.Μετά την εκλογή σας Το γραφείο Τύπου του Δήμου Γλυφάδας στον πρωτεργάτη.
Πρέπει να υπάρξει Δημο-κρατική ενημέρωση, και υλοποιήσεις που φέρουν την αρχική δική μου σφραγίδα, και πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή στη Πόλη μας, για το καλό όλων μας.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 20/10/2010 Ομιλία του κ.Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στη πλατεία Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">