ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 9/10/2010 Δικαιωματικά ο Κώστας Κόκκορης πρέπει να πλαισιώσει την θέση του Δημάρχου.

Δικαιωματικά ο Κώστας Κόκκορης πρέπει να πλαισιώσει την θέση του Δημάρχου στη Γλυφάδα. Και αυτό διότι επι μια τετραετία ασκούσε έντονη κριτική στήν απραξία  του κ. Θεοδωρόπουλου εν αντιθέση άλλων που οι μεν έρχονται απο το πουθενά σε διατεταγμένη υπηρεσία και ευαγγελίζονται πλαίσιο αλλαγών και εκπροσώπησης,  οι άλλοι πλαισίωναν στηρίζοντας απραξία Θεοδωρόπουλου, και άλλοι που έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν και όλοι γνωρίζουμε οτι η προσφορά τους στη Πόλη ήταν σχεδόν μηδενική.

Οταν αποδεδειγμένα δεν είχαν την ικανότητα σε περίοδο που μπορούσαν να αποροφήσουν πολλά εκατομμύρια απο τα κοινοτικά πακέτα στήριξης και να αναμορφόσουν την πόλη σε όλους τους τομείς, και ενώ φώναζα καθημερινά οτι τρέχουν σειρά Ευρωπαικών προγραμμάτων που μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή και να κερδίσει η Γλυφάδα και οι δημότες.

Πείτε οτι ήταν αδυναμία διαχείρησης των θέσεων που κατείχαν, ανευθυνότητα, ανικανότητα, όπως και να το πείτε η πραγματικότητα είναι οτι επι 12 χρόνια η Γλυφάδα έχασε το τρένο των εξελίξεων και παραμένει στάσιμη ενω πληθυσμιακά εχει διπλασιάσει τον πληθυσμό της.
Αυτό σημαίνει οτι τα χρήματα όλων μας χάνονται όπως και η μετεξέλιξη αυτής της Πόλης που ουσιαστικά εαν υπήρχαν σωστοί χειρισμοί και διαχείρηση σήμερα θα ήταν προτωπόρος σε πολλούς τομείς.

Ο Κώστας Κόκκορης όντας ο καλύτερος γνώστης βάση του ότι ήταν στήν αντιπολίτευση της Πόλης μας και ένας επιστήμονας με πραγματική πείρα είναι σίγουρο οτι έχει τα εχέγκεια να βγάλει τη Γλυφάδα απο το τέλμα και βάση του ότι θα έχει την αμέριστη Κυβερνητική στήριξη θα αλλάξει τη Γλυφάδα, ενω κάποιοι άλλοι θα τα βρούν αρκετά σκούρα και ο νοών νοείτο.

Η αποψή μου τίθεται πρός αξιολόγηση του συνόλου των συνπολιτών μου.

Γιάννης Κουρδομένος

ΥΣ: Για κάποιους που μπορεί να θεωρήσουν οτι έβγαλα τα λιβανηστήρια εχω να δηλώσω οτι: Aυτά που εχουν γραφτεί είναι μετά απο διεξοδική ανάλυση της σημερινής πολιτικοοικονομικής κατάστασης, και βάση της τοπικής πραγματικότητας σε επίπεδο Δήμου Γλυφάδας του σήμερα,

Θελω να είμαι και θα είμαι ακριβοδίκαιος, δεν μπορώ να παραγνωρίσω την συνειδητή επιλογή κάποιου που δίνει τη μάχη για τον σκοπό που επέλεξε. Στηρίζω συνειδητά Κώστα Κόκκορη οχι για πολιτικούς λόγους ουτε συναισθηματικά διότι τον κ.Κόκκορη προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Στηρίζω Κόκκορη γιατί αναγνωρίζω οτι επι μια σειρά ετών αφιέρωσε τον χρόνο του και τα χρηματά του για τον σκοπό που επέλεξε. Αν και σέβομαι απόλυτα τα ισχύοντα νομικά και συνταγματικά δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να εξισώσω εν αντιθέση άλλων ανθρώπων που εχουν σαφώς υποδιέστερα κριτήρια, αυτόν που εχθές επέλεξε να διεκδηκήσει την θέση του Δημάρχου με αυτόν που εχει μια διαδρομή ετών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 9/10/2010 Δικαιωματικά ο Κώστας Κόκκορης πρέπει να πλαισιώσει την θέση του Δημάρχου. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">