ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κώστα Κόκκορη περισσότεροι έχουν δει τις δικές μου αναρτήσεις και video απο το στιγμιότυπο στον Αντ1 στη Γλυφάδα


 
Κώστα Κόκκορη περισσότεροι έχουν δει τις δικές μου αναρτήσεις και video απο το στιγμιότυπο στον Αντ1 στη Γλυφάδα και μπορώ να το αποδείξω.
Εκτός εάν νομίζεις οτι έπαιξε κάποιο ουσιαστικό ρόλο το ένα λεπτό στόν Αντ1, σε διαβεβαιώ απολύτως κανένα και αυτό διότι ο Πρωτεργάτης που υπήρχε πρίν από όλα τα μέσα της Αθήνας απο τη δεκαετία του 70, γνωρίζει καλύτερα όλες τις μεθόδους επηρεασμού των πολιτών.


Περιμένω Δημόσια μόλις αναλάβεις το Δήμο να κρατήσεις τη Δεσμευσή σου διότι εσύ μακπροπρόθεσμα θα είσαι χαμένος.

Glyfadaweb 2010

''Για να υπάρξει αποτύπωση στο ασυνείδητο και επηρεασμός του συνειδητού χρειάζεται καθημερινή διαδικασία συγκεκριμένου χρόνου,. όποιος η όποια κατάλαβε έχει καλώς'' (ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ).

Δημοσίευση 16/11/2010 Αναδημοσιευση 28/10/2011

Υ.Γ: Πραγματικά στη Χώρα που δημιουργήθηκε ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, και η Φιλοσοφία υψηλών προδιαγραφών είναι το λιγότερο υποτιμητικό να υπάρχουν ακόμα και σήμερα αρκετοί και αρκετές με σαφή μειωμένο επίπεδο νοημοσύνης και βασικής λειτουργίας δομημένης επεξεργασίας εγκεφαλικής διεργασίας σε επίπεδο διαχωρισμών.

Ισχύει απόλυτα ο επηρεασμός δια μεσω της πλύσεως εγκεφάλου και η αφομοίωση βασικών δεδομένων που επηρεάζουν το  συνειδητό ωστε να τυνχάνουν αποδοχής με την επανάλληψη και να εδραιώνονται μακροπρόθεσμα. (ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ)



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κώστα Κόκκορη περισσότεροι έχουν δει τις δικές μου αναρτήσεις και video απο το στιγμιότυπο στον Αντ1 στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">