ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γέφυρα Πολιτισμού στη Γλυφάδα κύριε Κώστα Κόκκορη. 10.12.2010

Θα ήθελα  μετά την ανάληψη καθηκόντων του νέου Δημάρχου να αποσαφηνιστεί ο τρόπος αλλαγών της Γλυφάδας, και εάν παράλληλα θα αλλάξει και η νοοτροπία αρκετών. Και εαν υπάρχει ενδεχώμενο να αλλάξει στο απειροελάχιστο το διαχρονικό πλαίσιο διχοτόμησης του Νομού Αττικής, με το ενα τμήμα να εχει το σύνολο των Μ.Μ.Ε, και το άλλο μισό και οι πολίτες του 33 χρόνια να έχουν μόνο διώξεις, κατασχέσεις, δικαστήρια μέχρι σήμερα, και κανένα μέσο.
''Η γέφυρα Πολιτισμού με τα δεδομένα του σήμερα είναι τα Μ.Μ.Ε ηλεκτρονικής μορφής που μπαίνουν στόν χώρο του συνόλου των Δημοτών χωρίς Πολιτικές διακρίσεις.
Η σημερινή διοίκηση και ο Δήμαρχος καλούνται εφόσον γνωρίζουν να δημιουργήσουν το πλαίσιο που πρέπει να υπάρχει στη Γλυφάδα και ζήτησα Δημόσια, όπως Δημόσιο χωρίς πολιτική ταυτότητα και χρωματισμό, πρέπει να υπάρξει ενα σύνχρονο μέσο το οποίο θα γεφυρώσει όλους τους συνδυασμούς, τοπικούς φορείς, αθλητικά σωματεία, τοπικά Μ.Μ.Ε, και δημότες.''

  • ''Συνοπτικά να γνωρίζει ο Δημότης κάτοικος Γλυφάδας οτι σε ενα μέσο θα βρεί καθημερινά το σύνολο της τοπικής ειδησειογραφίας, και τοπικών θεμάτων. Το σύν ολο.''

Γιάννης Κουρδομένος

  • ''Εστιάζω στήν καρδιά η ουσία του προβλήματος ελλείματος Πολιτισμού.''

  • Τέλος δεν είναι τυχαίο που διαχρονικά κατηγορώ το σύνολο των εμπλεκομένων στόν τομέα Πολιτισμού της Γλυφάδας, διότι αποδεδειγμένα ποτέ δεν στήριξαν κανένα απο τους Δημότες που στο παρελθόν δημιούργησαν έστω τις αρχικές βάσεις γέφυρας πολιτισμού, και τοπικής επικοινωνίας σε Δημοκρατική βάση.
  • Υπάρχουν χιλιάδες συμπολιτών μας που γνωρίζουν με επάρκεια .
  • Το παγκοσμιοποιημένο σύστημα που επιβάλει στούς πολίτες την υποτιθέμενη πολιτισμική πλουραλιστική δυνατότητα επιλογών, εχει καταφέρει να ωθήση τον κάθε πολίτη να εχει καθημερινά δισεκατομμύρια πληροφοριών και επιλογών, και να μην εχουν την δυνατότητα αντίληψης οτι εχει χαθεί σε τοπικό επίπεδο χώρας και Πόλης, ο τοπικός Πολιτισμός.
  • Σε απλά Ελληνικά πέντε Δημότες σήμερα θα επιλέξουν το Α άλλοι πέντε το Β άλλες πέντε το Γ και συνεχίζεται μέχρι το άπειρο. Ποιά είναι η τοπική Γέφυρα Πολιτισμού και επικοινωνίας των Δημοτών; Πρέπει να ειναι μία για όλους και όλες σε καθημερινή βάση και υπάρχουν κ. Κόκκορη αυτοί που γνωρίζουν οτι το κείμενο εχει μεταδοθεί Ραδιοφωνικά χιλιάδες φορές.
  • Περιμένω τις κινήσεις του κ. Κόκκορη ενα 20ήμερο απομένει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γέφυρα Πολιτισμού στη Γλυφάδα κύριε Κώστα Κόκκορη. 10.12.2010 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">