ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μετά τα DVD πρέπει να υπάρξει και το κανάλι 3D


Έρχεται στη Γαλλία το πρώτο συνδρομητικό 3D κανάλι αισθησιακών ταινιών με την υπογραφή του Marc Dorcel.Ο Marc Dorcel, ο γνωστός σκηνοθέτης αισθησιακών ταινιών σε συνεργασία με την γαλλική IPTV platform 3 δημιούργησε το πρώτο 3D κανάλι αισθησιακών ταινιών αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους.

Έτσι οι Γάλλοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν συνδρομητές στον πρώτο (Video On Demand) τηλεοπτικό σταθμό για 3D πορνό .

Αρχικά ο σταθμός θα έχει 60 τρισδιάστατες αισθησιακές ταινίες, ενώ κάθε εβδομάδα θα προστίθεται και μία καινούρια. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Marc Dorcel μετά τη Γαλλία ετοιμάζεται να δημιουργήσει παρόμοια κανάλια σχεδόν σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης με επόμενο σταθμό τη Μ. Βρετανία.

''Μετά τη παραγωγή με την Πετρούλα προτείνω στόν Δημήτρη Σειρηνάκη την υπερπαραγωγή σε 3D ''Η ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ'' και αμέσως μετά το επόμενο βήμα δημιουργίας του πρώτου 3D Ελληνικού συνδρομητικου καναλιού με παρουσίαση ειδήσεων και ταινιών. Γουστάρω πάρα πολύ το μοντέλο γυμνής ειδησειογραφίας.
(Εννοώ την απόλυτη αλήθεια, που κανείς δεν τολμά να πει δημόσια, και όλοι ασχολούνται με τα επιμέρους - με τις λεπτομέρειες και σαφώς ποτέ με την ουσία) 

Πρέπει να ξεφύγουμε απο τα στερεότυπα και το αποκαλυπτικό καθημερινό δελτίο ειδήσεων να είναι πράγματι η γυμνή αλήθεια - κώλος - όπως είναι ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός λαμογίων νεοελλήνων - και οχι η κατευθυνόμενη χειραγωγούμενη ενημέρωση των διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών. Θεωρώ οτι εχει έρθει ο κατάλληλος χρόνος δημιουργίας ενός μέσου πρίν έρθει ο Marc Dorcel στην Ελλάδα και συνάψει συμβόλαιο με τα διαπλεκόμενα.

Επίσης άλλη μια πρόταση είναι η παραγωγή ''ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ'' και αυτό γυρισμένο σε 3D, η και το''ΣΤΟ ΠΛΑΤΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ'' τεράστια υπερπαραγωγή γυρισμένη στο πλατώ μιας μεσημεριανής εκπομπής με το σύνολο των συντελεστών απο τον Μαέστρο της Σκηνοθεσίας Πρωτεργάτη σε κορυφαία HD 3D ποιότητα.

Glyfadaweb 2010
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Μετά τα DVD πρέπει να υπάρξει και το κανάλι 3D Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">