ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η πρόταση πρός τον κ.Γιάννη Σγουρό, και τον κ. Κόκκορη παραμένει Γλυφάδα 12.1.2011


 
Ο Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ιδρύθηκε το 1997 και ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία στο 6ο Δημοτικό Στάδιο-Στίβου , Ζέρβα  Άλσους και Τατάκη. Ιδρυτής ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος 1.500 μ.5.000μ. και 10.000 μ. Μανώλης Χάτζος και μερικοί γονείς, Γλυφαδιώτες , με τα παιδιά τους ηλικίας τότε 8-10 ετών.

Οι επιτυχίες άρχισαν να έρχονται μετά από 5 χρόνια δουλειάς, όταν ο σύλλογος από το 2002-2005 κατέλαβε τις θέσεις 103 έως 104 στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ Πανελλαδικά. Η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου ήρθε το 2006, όταν ο ΓΣ Γλυφάδας κατέλαβε την 53η θέση και από τότε άρχισε η μεγάλη πορεία του κατακτώντας, το 2007 την 16η θέση, το 2008 την 7η θέση, το 2009 την 4η θέση, και το 2010 την 7η θέση, ανάμεσα σε περίπου 350 σωματεία στίβου ανά το Πανελλήνιο.

Ο ΓΣ Γλυφάδας έχει σήμερα Αγωνιστική ομάδα, άνω των 120 παιδιών, με πάνω από 30 παιδιά, πρωταθλητές Ελλάδος- στίβου και μια μεγάλη και άριστα οργανωμένη ακαδημία άνω των 150 παιδιών, ηλικίας 5-12 ετών. Τα τελευταία χρόνια, 2006-2010,τα παιδιά του ΓΣ Γλυφάδας, κέρδισαν , πολλά Χρυσά-Αργυρά-Χάλκινα, Πανελλήνια μετάλλια, (άνω των 70) και πάρα πολλές,4ες-8ες επίσης Πανελλήνιες νίκες (άνω των 150).

Τον Μάρτιο 2009, Ο Γ Σ Γλυφάδας βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ, στο μουσείο Μπενάκη για την προσφορά του, στον αθλητισμό και την νεολαία. Συνολικά τα χρόνια 2006-2010, - 27 - παιδιά του, πρωταθλητές Ελλάδος στίβου, πήραν ΒΟΝUS, για Πανεπιστημιακές σχολές, ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ο ΓΣ Γλυφάδας είναι πρότυπο, λειτουργίας και οργάνωσης , για πολλούς Αθλητικούς Συλλόγους , Πανελλαδικά.

Στόχοι του Συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Δυνατή παρουσία σε όλα τα διασυλλογικά και Πανελλήνια, πρωταθλήματα και το 2012,γιατι όχι ένας η Δύο , τουλάχιστον αθλητές του, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

  • Εύχομε η νεα διοίκηση και ο Δήμαρχος κ.Κώστας Κόκκορης καθώς και ο περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός να υιοθετήσουν έστω μια πρόταση ώστε να υπάρξει ενα πλαίσιο τοπικής παρουσίας ενός μέσου κάλυψης και  ενημέρωσης θεμάτων Ο.Τ.Α καθώς και αθλητικών δραστηριοτήτων που πράγματι έχουμε έλλειμα ενημέρωσης σε επίπεδο Δήμων, και βάση του ιστορικού είναι ανέφικτο απο πλευράς μόνο ιδιωτών. Πρέπει να υπάρξει είτε κυβερνητικό, είτε περιφερειακό, είτε δημοτικό ενδιαφέρων και αρχικός σχεδιασμός υλοποίησης.
  • Ενδεικτικό παράδειγμα: Κάποιες μεγάλες επιτυχίες τοπικών αθλητικών σωματείων, μπορεί να προβληθούν τηλεοπτικά απο την ΝΕΤ η και Ιδιωτικά μέσα για λίγα λεπτά. Το θέμα είναι οτι εκτός απο αυτούς που γνωρίζαν την λήψη και ημερομηνία προβολής, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν σε τοπικό επίπεδο, ουτε μπορούν να κάνουν ζάπινγκ σε 30 κανάλια συνέχεια. Πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένης μορφής και θεματολογίας μέσο το οποίο σε συγκεκριμένες ζώνες θα παρουσιάζει τοπική θεματολογία σε επίπεδο Δήμων Ν.Αττικής και με trailer ωστε να μπορούν οι δημότες να γνωρίζουν τις ώρες προβολής θεμάτων τοπικού χαρακτήρα.
  • Γνωρίζουμε όλοι και όλες τις μεθόδους δημιουργίας αρκετών μέσων του δημοσίου τα οποία πληρώνουμε συνολικά οι δημότες.
  •  Ενα μέσο που να εχει στόχευση αποκλειστικά ζητήματα Ο.Τ.Α και δραστηριοτήτων σε επίπεδο Δήμων Ν.Αττικής δεν υπάρχει, και ουσιαστικά αυτό έπρεπε να δημιουργήσουν οι εκλεγμένοι των πολιτών, δεν θα το αναπτύξω περισσότερο.
  • Η πρόταση παραμένει και είναι καθαρά ζήτημα Δημοκρατίας, για όσους και όσες έχουν στοιχειώδη γνώση τι σημαίνει Δημοκρατία και στη βάση που απαιτείται να υπάρξει, Δημόσιο και με ενέργειες των αρμοδίων εκλεγμένων.
  • Στήν ψηφιακή εποχή ενα δημόσιο μέσο με συγκεκριμένη θεματολογία αποκλειστικά Ο.Τ.Α και δραστηριοτήτων σε επίπεδο Δήμων Ν.Αττικής, τίποτα άλλο.
  • Και μόνο ενας ''τρελός'' μπορεί να κάνει απόλυτα Δημοκρατικές προτάσεις, σε μια χώρα ρουσφετιών, και αυθέρετων υλοποιήσεων απο τους εκάστοτε εκλεγμένους.
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πρόταση πρός τον κ.Γιάννη Σγουρό, και τον κ. Κόκκορη παραμένει Γλυφάδα 12.1.2011 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">