ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πάγκαλος, Κοπρίτες, Ζώα, «λεφτά υπάρχουν» «μαζί τα φάγαμε και συνεχίζουμε να τα τρώμε.»

Tη στιγμή που η κυβέρνηση δυσκολεύεται πλέον να διαχειριστεί πολιτικά και επικοινωνιακά το συνεχές «παραλήρημα» του αντιπροέδρου και η µουρµούρα στο εσωτερικό της κυβέρνησης γίνεται κραυγή αποδοκιµασίας, φαίνεται πως ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος έχασε κάθε µέτρο συµπεριφοράς. Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στη βασιλική σουίτα του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «King George Palace» έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και η οικογένειά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο κ. Πάγκαλος επέλεξε να αλλάξει τον χρόνο στην πιο ακριβή σουίτα ενός ξενοδοχείου, οι ιδιοκτήτες του οποίου έχουν εκκρεμότητες με το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ( μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών είναι ο υφυπουργός Ν. Σηφουνάκης), καταλαμβάνοντας σουίτα, που σε περίοδο εκτός εορτών κοστίζει…. 5.400 ευρώ τη βραδιά!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, που επικαλείται έγγραφα από το ξενοδοχείο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απόλαυσε το πανάκριβο πρωτοχρονιάτικο δείπνο του ξενοδοχείου, που αποτελείται μεταξύ άλλων από ποταμίσιες καραβίδες, χαβιάρι και αστακό και φυσικά σαμπάνια. Το κόστος μόνο του δείπνου ήταν 380 ευρώ το άτομο!

Οι εκδοχές είναι δύο. Είτε παραχωρήθηκε η σουίτα στον Θ. Πάγκαλο για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ως δώρο από την οικογένεια που ελέγχει το ξενοδοχείο, είτε πλήρωσε ο ίδιος.

Και στις δύο περιπτώσεις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι έκθετος και δημιουργείται ηθικο ζήτημα. Ο χλιδάτος τρόπος ζωής και η διαµονή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης σε σουίτα 350 τετραγωνικών, όταν στο όνοµα της παρατεταµένης λιτότητας κόβονται µισθοί και συντάξεις, είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τους δοκιμαζόμενους από την κρίση πολίτες.

Η συγκεκριμένη σουίτα των 350 τ.μ. καταλαμβάνει όλο τον ένατο όροφο του ξενοδοχείου και διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες, πισίνα και τζακούζι στην ταράτσα της και εκπληκτική θέα στον Παρθενώνα μέσα ακριβώς από το σαλόνι της.

Την ώρα λοιπόν που οι κατά Πάγκαλο «κοπρίτες» φοβούνται μήπως χάσουν τη δουλειά τους και τα «ζώα» διαβάζουν με τρόμο στις εφημερίδες τι τους περιμένει, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, περνάει την πρωτοχρονιά του στη χλιδή σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Όπως άλλωστε έχει πει και ο ίδιος, «μαζί τα φάγαμε», αν και μάλλον εδώ ταιριάζει περισσότερο το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου.
  • Λεφτά υπάρχουν σε αυτούς που τα λήστευσαν, και συνεχίζουν να ληστεύουν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πάγκαλος, Κοπρίτες, Ζώα, «λεφτά υπάρχουν» «μαζί τα φάγαμε και συνεχίζουμε να τα τρώμε.» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">