ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και η αποψη του πολίτη.

Σε αντίθεση με όλους εσάς και τους επιστήμονες του ΕΜΠ και τις προτάσεις σας, εγώ γεννήθηκα μέσα στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, μεγάλωσα μέσα στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, και η πρόταση μου στήν κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ήταν και είναι σαφής,



Ο ρόλος του εκλεγμένου είναι να ακολουθεί τις προσταγές του πολίτη, εάν υπάρχει η τάση η διάθεση δικτατορίας εκλεγμένων, ''θα σας πετάξουμε στήν θάλασσα να ταισουμε τα ψάρια''.

Θέλω να πω με λίγα λόγια εγω ο αναρμόδιος πολίτης, οτι επιθυμία του συνόλου σχεδόν των πολιτών είναι να υπάρξει μια υλοποίηση αξιοποίησης του χώρου, που θα αναβαθμίζει συνολικά την περιοχή, και μακροπρόθεσμα θα είναι οφελημένοι και οι ΟΤΑ, και οι δημότες, παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνούμε την οφέλεια και της χώρας.

Η πρόταση του πολίτη ήταν αρχικά να υπάρξει μια πίστα αγωνιστική, η οποία κοστίζει 30.000.000 ευρώ, η ελλάδα να μπορέσει επιτέλους να είναι ταυτόσημη σε όλους τους τομείς άλλων χωρών, και να υπάρχει ενίσχυση και του τουρισμού βασικού παράγοντα οικονομικής αντιστάθμισης, και οφέλεια των Δήμων και των Δημοτών, διότι ανεβαίνει η αντικειμενική αξία των ακινήτων τους, και αλλάζει πρόσωπο η νότια Αθήνα.

Ενα μητροπολιτικό πάρκο θα είναι μια πηγή ζημιογόνα για το σύνολο των Δημοτών, τι θα κερδίσουν οι δήμοι, η χώρα, και το σύνολο των δημοτών;
Εδω δεν υπήρχε η δυνατότητα συντήρησης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, θα συντηρείτε ενα τεράστιο Μητροπολιτικό πάρκο;
Επιτέλους, πρέπει οι δημότες να καταλάβουν με επάρκεια οτι ένα μητροπολιτικό πάρκο μόνο εξοδα εχει και θα βαρύνει το σύνολο των κατοίκων.

Δεν θα κοροιδεύεται τους δημότες, συνολικά οι εκλεγμένοι δεν είχατε την δυνατότητα να στηρίξετε ώστε να υπάρχει ενα μέσο στα ερτζιανά της νότιας Αθήνας.

Τέλος οι κύριοι του ΕΜΠ πληρώνονται για τις προτάσεις τους, οι κύριοι εκλεγμένοι επιθυμούν τον έλενχο διότι θα υπάρξουν μεγάλες μίζες απο τους εργολάβους κατασκευαστές, η δική μου πρόταση είναι δωρεάν, προιόν Πολιτισμού και αναβάθμισης.

Είναι βέβαιο στο 1000% ότι το 80% των δημοτών δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την εξέλιξη σε επίπεδο κοινωνίας η Δήμων, μόνο για το ατομό τους αποκλειστικά τους ενδιαφέρει.
Άρα ποιός, οι ποιοί είναι οι φορείς πολιτισμού διαχρονικά;
Ένα απο τα βασικά στοιχεία Πολιτισμού των Ελλήνων ήταν η Δημόσια Άποψη για όλα και για όλους.

Ότι υπάρχει ως ιδέα, και σχεδιάζεται σε χαρτί, υλοποιείται αργά η γρήγορα εάν υπάρχουν οι κατάλληλοι εκπρόσωποι οι οποίοι επιθυμούν το κοινό συμφέρων των πολιτών, διότι εγω δεν εχω κανένα προσωπικό συμφέρον. 

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και η αποψη του πολίτη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">