ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοινή αντιτρομοκρατική ομάδα ΕΛ.ΑΣ.- FBI μυστικές υπηρεσίες Ελλάδας - ΗΠΑ

Πράγματι δεν έχει άδικο ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης που δήλωνε χτες πως «ό,τι αναφέρεται σε αυτό το έγγραφο (σ.σ. εννοεί αυτά που αποκάλυψε το «Wikileaks») είναι πράγματα δημοσίως λεχθέντα και εκπλήσσομαι που εμφανίζονται ως αποκάλυψη»... Οντως, τα όσα αναφέρονται στα έγγραφα της αμερικανικής πρεσβείας, που δημοσιοποιήθηκαν από το «Wikileaks» δε συνιστούν αποκάλυψη. Οι πάντες γνωρίζουν ότι η συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και ΗΠΑ, αλλά και αντίστοιχων μυστικών υπηρεσιών, όχι μόνο είναι στενή αλλά και θεσμικά κατοχυρωμένη μέσω δεκάδων διακρατικών «αντιτρομοκρατικών» συμφωνιών και πρωτοκόλλων.
Καμία έκπληξη λοιπόν για την κοινή αντιτρομοκρατική ομάδα ΕΛ.ΑΣ.- FBI που θέλουν ή έχουν συγκροτήσει ή για την τακτική «αναφορά» που δίνουν οι εκάστοτε υπουργοί Δημόσιας Τάξης στον Αμερικανό πρέσβη.
Αποδεικνύεται επίσης ότι οι μυστικές υπηρεσίες Ελλάδας - ΗΠΑ και άλλων χωρών, συνεργαζόμενες μεταξύ τους, γνωρίζουν τη δράση των λεγόμενων τρομοκρατικών ομάδων, άρα μπορούν και να την αξιοποιούν για να αποπροσανατολίζουν το λαό, να προβοκάρουν και να παίρνουν μέτρα καταστολής σε βάρος του λαϊκού κινήματος.
Είναι παμπάλαια, σαν «αρχαία σκουριά», η άποψη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που συνδέει τους τρομοκράτες με την «άκρα αριστερά», ακριβώς για να συκοφαντήσουν την οργανωμένη αντιιμπεριαλιστική αντιμονοπωλιακή πάλη για το σοσιαλισμό και να χτυπήσουν το ταξικό - λαϊκό κίνημα.
Πράγματι, οι αποκαλύψεις του «Wikileaks» δε μας κάνουν σοφότερους. Ομως, επιβεβαιώνουν ότι ο λαός για να «ανασάνει» και να πάρει τις τύχες στα χέρια του πρέπει να απαλλαγεί από την εξουσία του κεφαλαίου.
  • Εξουσία του κεφαλαίου ίσον διαπλοκή και πλύση εγκεφάλου μέσω των ελενχόμενων ΜΜΕ κυρίες και κύριοι συμπολίτες της Γλυφάδας.
  • Κύριε Δήμαρχε πρέπει να αναλάβεται των ευθυνών σας, και βάση του ρόλου σας να αιτηθείτε στόν περιφεριάρχη κ. Γιάννη Σγουρό και αυτός να αναλάβει των ευθυνών του βάση της προτάσεων που κατέθεσα στόν Πρωθυπουργό και θα καταθέσω και σε εσάς.
  • Σας εκλέξαμε λόγω του ότι είσαστε μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοινή αντιτρομοκρατική ομάδα ΕΛ.ΑΣ.- FBI μυστικές υπηρεσίες Ελλάδας - ΗΠΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">