ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H αποστροφή δηλώνει συνενοχή (Η καλλιτεχνική φώτο της ημέρας)


Η σιωπή είναι ένα πολύ καλά μελετημένο εργαλείο απάθειας και συγκάλυψης όλων των αδυναμιών και των σχεδίων τους.

Γιατί ποτέ δεν μίλησαν δημόσια;

Γιατί δεν έλυναν προβλήματα τόσα χρόνια;

Γιατί δεν λύνουν προβλήματα ακόμα και σήμερα σε άλλη βάση μετά απο σειρά προτάσεων:

Γιατί δεν λένε την αλήθεια ακόμα και σήμερα για αυτό το σαθρό αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό πλαίσιο που δημιούργησαν, ώστε να έχουν δέσμια την ελευθερία έκφρασης, ελευθεροτυπίας, πλουραλισμού, δημοκρατικότητας σε ενα χώρο, στην γεννέτηρα της Δημοκρατίας;

Γιατί δεν λένε την αλήθεια για αυτό το κατάπτυστο πλαίσιο της (προηγούμενης Αδείας), που δημιούργησαν νομικά, ενω κανείς δεν είχε πάρει άδεια λειτουργίας στα ερτζιανά και οι προκυρήξεις ήταν ενα πρόσχημα για την συντήρηση κάποιων συγκεκριμένα.

Σήμερα με την ''απόλυτα ελεύθερη'' διακίνηση  της πληροφορίας στο διαδύκτιο είναι βέβαιο οτι σχεδόν όλοι γνωρίζουν την αλήθεια.

H αποστροφή δηλώνει συνενοχή, και ο ρόλος των ενημερωμένων εκλεγμένων ήταν και είναι η διευθέτηση βάση των προτάσεων που έγιναν και θα γίνουν, ώστε τουλάχιστον εγω να διαπιστώνω ποιοι ζητούν την ψήφο μας, και ποιός είναι ο ρόλος τους.

Οι εκλεγμένοι που απο κοινού συνολικά εχουν αδυναμία διευθετήσεων διαχρονικά, και ήταν και είναι παράλογα όσα πέρασα;

H αποστροφή δηλώνει συνενοχή κυρίες και κύριοι εκλεγμένοι.
Σήμερα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ενασχόληση με την ραδιοτηλεόραση, ούτε ως εργαζόμενος σε υλοποιήσεις που τυνχάνουν αποδοχής, και προσωπικά δεν με εκφράζουν.

Το διαχρονικό αίτημα ήταν η ενίσχυση της δημοκρατίας, άρα δια μέσω των εκπροσώπων η δημιουργία μέσων σε τοπικό επίπεδο και δημόσιο βήμα του συνόλου για ενημέρωση και ψυχαγωγία σε όλους τους τομείς.(Πόσο δύσκολο είναι η ανάθεση για δημιουργία στο πλαίσιο τοπικού πολιτισμού αρχικά μιας επίσημης δημοτικής διαδυκτιακής υλοποίησης που θα συνενώσει το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ,  συλλόγων, σωματείων, συνδιασμών, κ.α και με την δυνατότητα κοινής συμμετοχής και διαμόρφωσης της ύλης περιεχομένων;) (Στη συνέχεια πόσο δύσκολο είναι η δρομολόγηση τοπικού wifi δωρεάν σε κεντρικά σημεία του Δήμου που είναι επιθυμία πολλών;) Aυτή είναι επίσημη πρόταση, και ο γράφων απο αυτό το blog απλά περνάει προτάσεις τίποτα περισσότερο.

Ακόμα και σήμερα δεν διαπιστώνω την διάθεση των εκλεγμένων να οδηγήσουν τις εξελίξεις για το αύριο πρός αυτή την κατεύθυνση, θα υποβάλλω όμως την πρόταση για το δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος έστω και σήμερα η επένδυση στόν πολιτισμό τοπικών κοινωνιών πρέπει να είναι δημόσια και επίσημη.

Εάν σας καλύπτουν τα ισχύοντα σε ενα δήμο 100.000 και πλέον χιλιάδων πολιτών, που ακόμα και εχθές μετά την εκλογική διαδικασία σε επίπεδο δήμου, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση εκτός του Υπουργείου. o.k

Ο Εξωγήινος συμπολίτης σας, προφανώς οτι προτάσεις εχω κάνει μέχρι σήμερα είναι απο άλλο γαλαξία, σε παράλληλο σύμπαν.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H αποστροφή δηλώνει συνενοχή (Η καλλιτεχνική φώτο της ημέρας) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">