ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Beyonce νέο video clip και επιστροφή 70ς

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει: τα video clip των διάσημων τραγουδιστριών αποτελούν φυτώριο τάσεων αλλά και πηγή έμπνευσης για stylish σύνολα. Πάρε για παράδειγμα τα outfits της Lady Gaga, τα μαλλιά της Rihanna αλλά και τις εμφανίσεις της Beyonce, που δίνουν όλα τροφή για συζητήσεις αλλά και styling!

Αυτή τη φορά, η Beyonce βρέθηκε στο New Jersey για τα γυρίσματα του νέου της video clip με ένα 70s look που δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους διότι είναι το βασικό πρότυπο GlyfadA web Χρωματικά.

Φόρεσε ολόσωμη φόρμα Roberto Cavalli και γούνινο τζάκετ επίσης Cavalli από τη φθινοπωρινή κολεξιόν.

Ολοκλήρωσε με Christian Dior South Pacific Fantasy εσπαντρίγιες γόβες και με έντονο μακιγιάζ που ανυπομονούμε να δούμε πως θα “γράψει” στο φωτογραφικό φακό.

Τέλος είναι σίγουρο οτι θα υπάρξει απόλυτη στροφή στην δεκαετία του 70, ειδικά στην Ελλάδα υπάρχει σχεδιασμός σε πολλά επίπεδα.

Παρακολουθήστε ενα παλιότερο video  η Beyonce έπεσε σε ένα ανοιχτό πάρτι στο δρόμο που διοργάνωνε η συνοικία (block party). Όπως φαίνεται η 29χρονη τραγουδίστρια έχει τη μουσική και το ρυθμό στο αίμα της και κάπως έτσι δεν αντιστάθηκε και μπήκε στο χορό με τις γειτόνισσες!

Στην Ελλάδα εχετε μείνει λίγο πίσω πολιτισμικά, με τα δεδομένα του σήμερα έπρεπε να υπάρχουν καθημερινές εκδηλώσεις που δεν θα είναι περιορισμένες σε επίπεδο χορού.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Beyonce νέο video clip και επιστροφή 70ς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">