ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Σημίτης απαιτεί χρεοκοπία της Χώρας εδω και τώρα


Oντως ''εντυπωσιακή'' η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού και τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη , βάζοντας κεντρικό τίτλο «Αναδιάρθρωση τώρα. Πρόταση-σοκ από Σημίτη».

Πέρα από το όντως εξαιρετικά καλά δομημένο περιεχόμενο της χιλιάδων λέξεων δισέλιδης συνέντευξης που τινάζει στον αέρα την κυβερνητική προπαγάνδα, προκαλώντας αναταραχή στους κόλπους των μελών και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου και το περιβάλλον του ανησύχησαν πρωτίστως για άλλο λόγο.

Γνωρίζουν άριστα ότι ο Κώστας Σημίτης έχει πλέον ελάχιστη πολιτική επιρροή στον ελληνικό λαό, ακόμη και μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Αγνοούν όμως αν αυτή η πολιτική νεκρανάσταση του πρώην πρωθυπουργού είναι κίνηση μόνο του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη ή αν αποτελεί ψηφίδα ευρύτερα υποστηριζόμενου σχεδίου ηγετικών κύκλων, που αποσκοπεί στην ανατροπή της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Αν συμβαίνει το δεύτερο, τότε απειλείται με άμεσο και οριστικό τέλος η πολιτική καριέρα του πρωθυπουργού και του άμεσου περιβάλλοντός του, δεδομένου ότι είναι αδύνατον να ξανασχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ στο ορατό μέλλον κατόπιν εκλογών.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν ενδείξεις περί ευρείας κίνησης ανατροπής του Γ. Παπανδρέου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υφίσταται τέτοιο σχέδιο, το οποίο απλώς δεν έχουμε ακόμη αντιληφθεί εμείς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Σημίτης απαιτεί χρεοκοπία της Χώρας εδω και τώρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">