ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τζούλια τρίτο DVD: Μια Δυο και Τέλος, δεν εχει τρίτη.


Αηδία κατάντησε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Μια Δυο και Τέλος, δεν εχει τρίτη, εκτός εαν υπάρχουν κάποιοι που θα συντηρούν εσαεί και επ'άπειρον την επανάληψη. Τι στο Διάολο, εγώ προσωπικά δεν το είδα ούτε πρόκειται να το δω.

Την είδαμε μια φορά, την είδαμε και δεύτερη στο δεύτερο dvd διότι είναι συμπολίτισσά μας ώστε να σχηματίσουμε άποψη , αρκετά πάμε για άλλα (Βλέπω μόνο Ντοκιμαντέρ) γιατί σε λίγο θα καταντήσει σαν την παράνομη κρατική Ραδιοφωνία. Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο, Τέταρτο, Πέμπτο, και όλα τα υπόλοιπα ώστε να ταΐζονται τα παπαγαλάκια και οι έμμισθοι ψηφοφόροι των βολευτών.

Σιγά το θέαμα υπερπαραγωγή που πρέπει να το δω οπωσδήποτε.
Σειρηνάκη πέτα τα σαβούρα προϊόντα , άλλωστε περιμένουν οι 2.500 χιλ υποψήφιες για την Υπερπαραγωγή.

Πραγματικά οι Νεοέλληνες είναι Μαζόχες, ενώ γνωρίζουν οτι με την επανάληψη συντηρούν τα κακώς κείμενα και δεν υπάρχει ανανέωση.  (βλέπε εναλλαγή Πασόκ ΝΔ 37 χρόνια) και στη συνέχεια (βλέπε Νομοθετικό Πλαίσιο Ραδιοτηλεόρασης)  8 χρόνια πρέπει να έχει την βεβαίωση λειτουργίας σε δημόσιο αγαθό κάποιος, και οι πουλημένοι απο το 1989 μέχρι σήμερα κλείνουν τα μάτια όπως θα τα κλείνουν για τα επόμενα 1000 χρόνια.

Η Τζούλια πληρώνεται να το κάνει DVD, οι Πολιτικοί και οι Διορισμένοι τους πληρώνονται και το κάνουν Δημόσια.

"Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι γι’ αυτές τις ταινίες".

«Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι για τις ταινίες» δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου σε πρόσφατη συνέντευξη της και μετανιωμένη δηλώνει για τις ερωτικές ταινίες. 

Είναι πραγματική κατάντια για κάθε άνθρωπο που τις κάνει. Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος». Αν μπορούσα να ξαναρχίσω τη ζωή μου από την αρχή, θα δίδασκα να μην κάνει κανείς το ίδιο λάθος με εμένα, εξαιτίας της φρίκης που ένιωσα. Οι ταινίες αυτές είναι ένα μίασμα, ένα μαύρο στίγμα στη ζωή μου και ελπίζω κάποια στιγμή με μεγάλη μετάνοια, να απαλλαγώ από αυτό. Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο μετάνιωσα»

Στη συνέχεια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν 4 χρόνια, ήταν έγκυος και απέβαλε στον τέταρτο μήνα. "Η καρδιά μου σπάραξε. Αυτή την απώλεια, δεν την ξεπέρασα ποτέ". Και κλαίγοντας, φωνάζει: «ΣΥΓΝΩΜΗ».

Ως κορυφαίος ''Ψυχολόγος'' γνωρίζω τα αίτια, να μην κάνεις άλλη ταινία Πορνό, να συμμετάσχεις σε Μιούζικαλ.

Να πείς του Δημήτρη οτι εκτός απο Πορνό μπορεί να γίνει στροφή σε παραγωγές Μιούζικαλ Υπερθέαμα, που δεν χρειάζεται οι καλλιτέχνες να έχουν τις καλύτερες φωνές, ούτε να κάνουν πορνό , θα υπάρχει πλούσιο θέαμα και θα μπορούν να το προβάλουν ελεύθερα και τα κανάλια.


Ο Πρωτεργάτης,

Γιάννης Κουρδομένος

Y.Γ. Να μην κάνεις άλλο Πορνό φτάνει, και να μην σιχαίνεσαι ούτε να ντρέπεσαι διότι τα λάθη είναι ανθρώπινα . Όσοι δεν το δέχονται και ταυτίζουν πρόσωπα εφόρου ζωής για κάτι επιπόλαιο που έκαναν στην νεότητά τους μια δυο φορές δεν είναι άνθρωποι είναι τέρατα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τζούλια τρίτο DVD: Μια Δυο και Τέλος, δεν εχει τρίτη. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">