ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ραντεβού των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα στις 6:00 μ.μ. [Υπάρχουν και οι Άλλοι]


Νέο ραντεβού σήμερα στις 6.00 μ.μ. δίνουν οι Αγανακτισμένοι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν προχωρήσει σε διαμαρτυρία διαρκείας, καθώς, παρά τη βροχή διανυκτέρευσαν επί τόπου σε σκηνές. Πανευρωπαϊκή συγκέντρωση μέσω facebook διοργανώνεται στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων την Κυριακή.

Πανευρωπαϊκή δράση

Ανάλογα μηνύματα νέων, που εκφράζουν την αγωνία τους και ζητούν ένα καλύτερο μέλλον, αντικρίζει κανείς και στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την «Ευρωπαϊκή Επανάσταση». Οι δημιουργοί της σελίδας, Έλληνες και Ισπανοί, καλούν όλους τους Ευρωπαίους σε μαζικές κινητοποιήσεις την Κυριακή, 29 Μαΐου, στις κεντρικές πλατείες των χωρών τους.

Ζητάμε πραγματική Δημοκρατία τώρα. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια πολιτικών και τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας.

Λαοί της Ευρώπης ξυπνήστε. Ας φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή, ας μιλήσουμε, ας συναντηθούμε, ας αλλάξουμε τα πάντα.

GlyfadA web
  • Προσωπικά περίμενα την Αντίδραση των Ανθρώπων που οφείλουν να δημιουργούν κοινωνίες Πολιτισμού,  Δημοκρατίας, Ευημερίας, Ισονομίας, Ισοπολιτείας, και Δικαίου.
  • Η ταπεινή Αποψη μου διαχρονικά που σαφώς ελάχιστοι θα διαβάσουν διότι ουδέποτε επιζητώ μεθόδους μεγάλης προβολής, είναι Αμεση Δημοκρατία.
  • Το κίνημα πρέπει να ονομαστεί Αντίδραση Ανθρώπων. 
Ο πρωτεργάτης του τίποτα η πρωτοκόπανος για άλλους, διότι δεν υπήρξα απατεώνας.

Υ.Γ. Πραγματικά περιμένω την ανταπόκριση χωρίς σκοπιμότητες των καλλιτεχνών και των Διοργανωτών Συναυλιών, που λογικά πρέπει να στήσουν την μεγαλύτερη σκηνή και μικροφωνική στο Σύνταγμα, για την μεγαλύτερη Δωρεάν συναυλία Αλήθειας της Αντίδρασης των Ανθρώπων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ραντεβού των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα στις 6:00 μ.μ. [Υπάρχουν και οι Άλλοι] Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">