ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Golf Α.Ε ή Ρουσφέτια Α.Ε - Το Κερασάκι στη Τούρτα Διαπλοκής

Golf Α.Ε ή Ρουσφέτια Α.Ε - Το Κερασάκι στη Τούρτα Διαπλοκής διότι όποιος επιθυμεί την Απόλυτη Αλήθεια μπορεί να δημοσιοποιήσει με όλα τα στοιχεία όσους και όσες έβαλαν απο το παράθυρο οι διοικήσεις και εκλεγμένοι σε θέσεις του δήμου Γλυφάδας τις τελευταίες τετραετίες ώστε να αποσπούν την ψήφο.

Ο αριθμός είναι μεγάλος, και έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση ''τα δικά μας παιδιά'' ενω τα υπολοιπα είναι των ''άλλων.''


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου

Βαριά εκτεθειμένη για ακόμη μία φορά η δημοτική αρχή του κ. Κόκκορη. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 25ης Μαϊου εδραιώθηκε η αντίληψη ότι η νέα δημοτική αρχή δεν έχει ούτε την ικανότητα, αλλά ούτε και τη διάθεση να παλέψει για το καλό των πολιτών του δήμου Γλυφάδας.
Στόχος και μέλημα της διοίκησης του κ. Κόκκορη δεν είναι η εξασφάλιση του συμφέροντος της πόλης αλλά η διανομή της περιουσίας του Γλυφαδιώτικου λαού στους προεκλογικούς της συμμάχους και η εξυπηρέτηση των κομματικών φίλων. Συνέπεια αυτής της αντίληψης του κ. Κόκκορη είναι μια σειρά θεμάτων που ο κ. Κόκκορης είτε δε θέλει είτε δε μπορεί να διαχειρισθεί.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βαρβιτσιώτης κατήγγειλε τον κ. Κόκκορη για ρουσφετολογικές μεθόδους που οδηγούν το δήμο σε αδιέξοδο και έχουν ως επίκεντρο τη διαχείριση της επιχείρησης του Golf. Συγκεκριμένα τόνισε: « Χρησιμοποιείτε το Golf για να ξεπληρώσετε τις προεκλογικές σας συμφωνίες και να τακτοποιήσετε τους κομματικούς σας φίλους ενώ διορίζετε άτομα με προαποφασισμένα κριτήρια. Αναρωτιέμαι δεν υπάρχουν παιδιά στη Γλυφάδα με πτυχία που μπορούν να αξιοποιηθούν στη διοίκηση του Golf και επιλέγετε ανθρώπους από συγκεκριμένες οικογένειες που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στην επαγγελματική τους ζωή»;

Ο κ. Βαρβιτσιώτης μάλιστα δε δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις ονομάτων που εμπλέκονται στις συναλλαγές του κ. Κόκκορη με τοπικούς προύχοντες. Χαρακτηριστικά ανέφερε το παράδειγμα της κα. Παπαδοπούλου, κόρης του Οδυσσέα Παπαδόπουλου: «Έχετε δώσει ένα τεράστιο μισθό στην κυρία Παπαδοπούλου ως διευθύνοντα σύμβουλο του Golf, η οποία σήμερα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός της επιχείρησης που διευθύνει δεν προσήλθε καν!» και προεκτείνοντας τα ερωτήματα που εύλογα προκύπτουν ανέφερε « Με ποια βιογραφικά στοιχεία και με ποια προϋπηρεσία προσλήφθηκε το εν λόγω πρόσωπο σε ένα τόσο κρίσιμο πόστο; Αυτή η νοοτροπία του ρουσφετιού, των συναλλαγών κάτω από το τραπέζι, της τακτοποίησης των ημετέρων είναι νοοτροπίες που τις καταδικάζω και τις καταδικάζουν και οι απλοί πολίτες».

Αντί για απαντήσεις όμως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης από τον κ. Κόκκορη σε όλα αυτά εύλογα ερωτήματα έλαβε απαντήσεις από τον πολιτικό σύμμαχο του δημάρχου κ. Λανδράκη. Ο κ. Λανδράκης επιβεβαίωσε και τον διορισμό του υιού Βάκκα στην επιχείρηση του Golf στα πλαίσια φυσικά των προεκλογικών «συμφωνημένων».

Μετά από όλα αυτά ο κ. Βαρβιτσιώτης εγκάλεσε τον κ. Κόκκορη λέγοντας « Δυστυχώς κ. Κόκκορη βλέπετε το Golf ως λάφυρο εξουσίας. Δυστυχώς δεν ανήκετε σε όσους πιστεύουν στην αξιοκρατία και στο σεβασμό του δημόσιου χρήματος».

Κλείνοντας ο κ. Βαρβιτσιώτης στάθηκε στο διπλασιασμό των διοικητικών δαπανών που προβλέπει η δημοτική αρχή του κ. Κόκκορη στον προϋπολογισμό του Golf αναφέροντας συγκεκριμένους κωδικούς: «Πως είναι δυνατόν κ. δήμαρχε σε μία επιζήμια επιχείρηση να διπλασιάζετε τα διοικητικά έξοδα»; και συνέχισε «Διπλασιάζονται τα διοικητικά λειτουργικά έξοδα. Στο σύνολο από €83.000 χιλ σε €192.000 ενώ ειδικά οι αμοιβές εκτινάσσονται για τους συμβούλους από €31.000 σε €60.000, οι αμοιβές του προέδρου και αντιπροέδρου του ΔΣ από €23.000 σε €48.000, η αμοιβή των μελών του ΔΣ από 0 σε €7.000, τα τηλέφωνα από €6.500 σε €9.000, τα έξοδα προβολής και Δημοσίων Σχέσεων από €23.000 σε €75.000 και άλλα πολλά.

Πώς είναι δυνατόν εν μέσω κρίσης να γίνονται όλα αυτά; Είναι ντροπή αυτό που γίνεται τη στιγμή μάλιστα που το Γκολφ χρωσταει πάνω απο 350 χιλ, με πρωτόδικη απόφαση, στους εργαζόμενους και δεν υπάρχει πρόβλεψη στο προϋπολογισμό για τη καταβολή τους».

Από το Γραφείο Τύπου

Γλυφάδα web

Y.Γ. Ο κ. Κόκκορης όπως και οι προκατοχοί του είναι κοινά αμοιβόμενοι και αυθαιρετούν όπως και όποτε τους συμφέρει, σαφώς οχι με γνώμονα το κοινό συμφέρον, απλά και μόνο το προσωπικό.
Είναι οι ίδιοι που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο πλήν υπονομεύσεων για σειρά δημοτών, ενω για άλλους ίσχυε και ισχύει άλλος κανόνας.

Λόγω του ότι προσωπικά δεν είμαι εκλεγμένος και δεν ακολουθώ κανένα κανόνα δεοντολογίας.

Άντε στο Διάολο Κόκκορη εσυ και οι ομοιοί σου, διότι εσυ και αυτοί οδηγήσατε την χώρα στο παρόν.
Συνολικά οι Δημότες πρέπει να σας φτύνουν Δημόσια.
Λίγο με ενδιαφέρει σε μια Πόλη που πρόσφατα τυγχάνει πυκνής κατοίκησης και πολλοι δεν γνωρίζονται τι άποψη διαμορφώνεται.
Η Αποχή ήταν της τάξεως του 60% στις Δημοτικές Εκλογές, στις επόμενες εαν δεν υπάρξει αλλαγή πλεύσης και νοοτροπίας  κάποιοι αντι ψήφου θα ''εισπράττουν'' κλωτσιές.

Ο ''σοφός λαός'' και τα πεπραγμένα του. Προσωπικά δεν είμαι σοφός, δεν είμαι εκλεγμένος, δεν είμαι διορισμένος, δεν είμαι κομματόσκυλο, είμαι Γλυφαδιώτης.
 (Αυτή είναι η πατρίδα μου {και διαχρονικά είμαι εξω απο όλα με δόλιες ενέργειες τρίτων} σε αντίθεση άλλων της άποψης ''όπου γης και πατρίς'' )
Το έργο τους το γνωρίζεις.
Για ποιούς λόγους σήμερα τίθεται ζήτημα Δημοκρατίας στη Χώρα μας;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Golf Α.Ε ή Ρουσφέτια Α.Ε - Το Κερασάκι στη Τούρτα Διαπλοκής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">