ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - Τρίτη και Τετάρτη Χωρίς συγκοινωνίες

Χειρόφρενο θα τραβήξουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και τη ΑΔΕΔΥ, για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.


Συγκεκριμένα: οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και την Τρίτη και την Τετάρτη. Εξαιρούνται οι ειδικές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν τους αθλητές των Special Olympics.

οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν να συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία κι έτσι τα τρόλει δεν θα κινηθούν ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη.

στην 48ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ακινητοποιημένα τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς και ο Προαστιακός τόσο την Τρίτη, όσο και την Τετάρτη.

οι εργαζόμενοι στο μετρό θα απεργήσουν όλο το 24ωρο την Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη αποφάσισαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 16:00. Από τις 16:00 και μετά δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο, λόγω της απεργίας του ΟΣΕ.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) και του τραμ και την Τρίτη και την Τετάρτη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - Τρίτη και Τετάρτη Χωρίς συγκοινωνίες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">