ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος εόρτασε την ονομαστική του εορτή στο ίδρυμα Μ. Κόκκορη



Σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του το ίδρυμα «Μ. Κόκκορη», ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’, εόρτασε την ονομαστική του εορτή, παρουσία των παιδιών που φιλοξενούνται στο «Μ. Κόκκορη», του προσωπικού του Ιδρύματος καθώς και του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος οι δύο άντρες σε ευχάριστο κλίμα συζήτησαν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Το ίδρυμα Μ. Κόκκορη, λειτουργεί ως κοινοτικό σπίτι και ως ημερήσιο εργαστήρι και αποτελεί μια μορφή μονάδας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης που παρέχει υπηρεσίες εξειδικευμένης θεραπευτικής υποστήριξης σε άτομα με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.



  • Πράγματι στη Γλυφάδα εχουν φροντίσει μεθοδευμένα να λειτουργούν όλοι και όλα πλήν του Πρωτεργάτη και ενός απο τους πρώτους Ραδιοφωνικούς σταθμούς της Χώρας στα FM και του Ανθρώπου που έθεσε τον θεμέλιο λίθο. (Έχουμε Αναβαθμισμένη Δημοκρατία και σημαντικές Αλλαγές με την νεα διοίκηση που εκπροσωπεί επάξια τους Δημότες.)
  • (ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΑΡΜΟΔΙΩΝ, Κ.Α. ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ)
  • Βάση του σημαντικού ενδιαφέροντος που εχουν επιδείξει ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΤΕΊ σειρά απο κατασχέσεις, και σαφώς δεν υπάρχει λειτουργία.
  • Καθημερινά κάνω διαπιστώσεις των σημαντικών ζητημάτων που δρομολογούνται στη Γλυφάδα σε επίπεδο Δήμου.
Γλυφάδα web

Γλυφάδα fm 1977 - 2004 Τέσσερεις Δεκαετίες Μόνο Κατασχέσεις Και Κατηγορίες.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ - ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ..

Υ.Γ. Όσων αφορά τα ιδρύματα εχουμε πάρα πολλά, όπως των πρώην Πρωθυπουργών και Υπουργών ώστε να διοχετεύουμε ετησίως κάποια εκατομμύρια πλήν των πολλών συντάξεων σε αυτούς. ΒΛΕΠΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗΣ, κ.α. που πράγματι φρόντισαν για την Δημοκρατία, την εκπροσώπηση των πολιτών, και για το παρόν.
Περιμένω και το Ίδρυμα Πάγκαλου το οποίο πρέπει να φέρει την επωνυμία ''ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ''
(Όταν με Αποδείξεις οι νόμιμα εκλεγμένοι απο την δεκαετία του 1970 γνώριζαν για τους πρωτεργάτες ενός χώρου όφειλαν σεβόμενοι το Σύνταγμα προτίστως να μεριμνήσουν υπέρ της νομιμότητας αυτών και ΄σαφώς οχι των Εφοπλιστοεκδοτοχρηματοδοτών τους κ.α.
  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ο Πρωτεργάτης,
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος εόρτασε την ονομαστική του εορτή στο ίδρυμα Μ. Κόκκορη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">