ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ: Πιέσεις για άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων


''Πιέζει η τρόικα ώστε να ανοίξουν τα κλειστά  επαγγέλματα όμως το σύνολο απο τα λαμόγια των ΜΜΕ δεν κάνουν καμία αναφορά στο πλέον κλειστό διαχρονικά, αυτό στο οποίο ''μετέχουν.''

Είναι γνωστό οτι οι Δημοκράτες Πολιτευτές μας επέλεξαν συγκεκριμένες πολιτικές που βάλουν κατά του Συντάγματος και των δικαιώματων του πολίτη, στηρίζοντας διαπλεκόμενα και χρηματοδότες υποστηρικτές των κομμάτων τους.

Τα λαμόγια των ΜΜΕ του Ν.Αττικής ουδέποτε είπαν η έγραψαν εστω μια λέξη για την πραγματικότητα. (Ενα σύστημα αναξιοκρατικό το οποίο συντηρεί συντεχνίες.)

Ουδέποτε έγραψαν η είπαν δημόσια ποιό είναι το νομικό πλαίσιο της Χώρας, τι ισχύει Συνταγματικά, και τι εχουν δημιουργήσει.

Εγκάθετοι διορισμένοι Πολιτευτών εις την υπηρεσία της Διαπλοκής σε δήθεν ανεξάρτητες αρχές, και ενα νομικό πλαίσιο καθώς και ενα Σύνταγμα που είναι σαφές.

Μετά την πάροδο οκταετίας, αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς ΜΜΕ, και κανείς δεν δικαιούτε άλλο μέσο της αυτής η άλλης μορφής.

Ειναι γνωστό πόσα ΜΜΕ της αυτής η της άλλης μορφής εχουν τα λαμόγια με την στήριξη της εκάστοτε Κυβέρνησης και διεφθαρμένων της δήθεν Δικαιοσύνης, και είναι γνωστό πόσα χρόνια εχουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς συγκεκριμένοι.

Μπορεί να υπάρξει μια Απάντηση απο τα ΛΑΜΟΓΙΑ διαχρονικά σε θέσεις αρμοδίων και μετά το σύνολο των ενεργειών ενός Κράτους ανεύθυνων πλαισιωτών κοινά αμοιβομένων σε θέσεις που δεν τους αρμόζουν ;''

Αποφασισμένη να αναμετρηθεί με τις συντεχνίες προκειμένου να ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα το συντομότερο δυνατό, εμφανίζεται η κυβέρνηση, τη στιγμή που προσπαθεί να κλείσει το μέτωπο των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων.

Η τρόικα πιέζει το σχετικό νομοσχέδιο να έρθει στη Βουλή νωρίτερα από ό,τι ορίζει το Μνημόνιο, με στόχο να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών και πάνω από όλα, να πέσουν οι τιμές.

«Τα κλειστά επαγγέλματα θα ανοίξουν, επειδή θα πρέπει να πέσουν οι τιμές, θα ενισχυθεί ο προϋπολογισμός του κάθε νοικοκυριού και θα βοηθηθεί η ανάπτυξη της χώρας», τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, ενώ κατά το υπουργικό συμβούλιο οπρωθυπουργός επιβεβαίωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζική απελευθέρωση επαγγελμάτων και υπηρεσιών τούς επόμενους μήνες, καθώς θεωρείται ότι η αρχή με τους ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων ήταν επιτυχής. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε ταυτόχρονο άνοιγμα της αγοράς με ένα ενιαίο νομοσχέδιο πριν από το τέλος του έτους.

Γλυφάδα 29 Ιουλίου 2011

Ο Πρωτεργάτης των FM,

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Tα FM έκαναν το κύκλο τους και σταδιακά θα περάσουν στην απόλυτα ψηφιακή εποχή.
Τα λαμόγια φρόντισαν για συγκεκριμένους λόγους να θέσουν εκτός τους Πρωτεργάτες και να ξεπουλήσουν σε κάποιους.
Εν αναμονή του ξεπουλήματος στους ιδίους και της ψηφιακής Ραδιοφωνίας.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ: Πιέσεις για άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">