ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Lady Gaga και η υπέρμετρη προβολή του Τίποτα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της η νεαρή τραγουδίστρια που απεικονίζεται στη φωτογραφία δεν παρουσιάσει ποτέ κανέναν ενδοιασμό στο να κυκλοφορήσει (σχεδόν) γυμνή δημοσίως και αυτό οφείλετε καθαρά σε κατευθυντήριες γραμμές για λόγους προβολής.

''Τουλάχιστον δεν εχει και το θάρος να τα πετάξει όλα, άλλωστε εκτός απο υπέρμετρη προβολή που εχει λόγω του αμερικανικού συστήματος παγκοσμιοποίησης που εχει εδρεωθεί διεθνώς αλλοιώνοντας  πολιτισμικά στοιχεία σχεδόν στο σύνολο των Χωρών, δεν διαθέτει κάτι άλλο ιδιαίτερο.''

 Έτσι λοιπόν και το βράδυ της Παρασκευής η Lady Gaga εμφανίστηκε έξω από τα στούντιο γνωστής εκπομπής, επιλέγοντας να φορέσει μόνο ένα μαύρο καλσόν και ένα μαύρο σουτιέν. Για καλή μας τύχη μέσα από το καλσόν φορούσε και ένα μπεζ εσώρουχο καθώς –εκτός από τους θαυμαστές της- όλοι οι υπόλοιποι δεν θα είχαμε καμία διάθεση να δούμε «φόρα παρτίδα» την… ευαίσθητη περιοχή της.

Όπως και να έχει, η εκκεντρική τραγουδίστρια κατάφερε να τραβήξει για άλλη μια φορά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, όχι όμως με τις φωνητικές ικανότητες, όπως κανονικά θα έπρεπε λόγω του επαγγέλματός της.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ.

Στη φωτογραφία επάνω εχω κάνει μια επέμβαση ώστε να διορθώσω ανατομικά το σούργιελο.

Υ.Γ: Με ποιούς τρόπους μπορείς να εξηγήσεις σήμερα βάση αυτού του μοντέλου προβολής οτι υπήρξε κάποιος ο οποίος στο παρελθόν ήταν απόλυτα επεξηγηματικός στο τι ακριβώς θα εδρεωθεί διθνώς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Lady Gaga και η υπέρμετρη προβολή του Τίποτα. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">