ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είναι σημαντικό να υπάρχει χιούμορ


Eαν μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιος συμπεριφορές των άκρων σε κάποιους... αυτή πως ονομάζεται;
H συγκεκριμένη μέθοδος πρέπει να υιοθετηθεί στην Ελλάδα.
Είναι σίγουρο οτι θα υπάρχει φόρτος εργασιών σε καθημερινή βάση.

Έναν αρκετά δυναμικό τρόπο βρήκε ο δήμαρχος της λιθουανικής πρωτεύουσας, Βίλνους, προκειμένου να αποθαρρύνει τους οδηγούς αυτοκινήτων της πόλης του από το να παρκάρουν παράνομα στους ποδηλατοδρόμους.

«Αυτό θα συμβεί σε όσους παρκάρουν παράνομα», σημείωσε ο Arturas Zuokas σε σύντομο video που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του δημαρχείου.

Το συγκεκριμένο video δημιουργήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για τη τηλεοπτική σειρά, «99 Things You Should Do Before You Die», η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία στη Σουηδία.

«Στη δουλειά μου είναι σημαντικό να υπάρχει χιούμορ. Το Βίλνους είναι μια φιλική, μοντέρνα και γεμάτη εκπλήξεις πόλη. Σκέφτηκα λοιπόν ότι αυτός θα ήταν ένας τρόπος να τραβήξω την προσοχή στη μάχη που δίνουμε ενάντια στο παράνομο παρκάρισμα», σημείωσε χαμογελώντας ο δήμαρχος της πόλης.

Δείτε το video.

<a href='http://video.gr.msn.com/watch/video/mayor-crushes-illegally-parked-cars/1j3ed45j4?src=v5:embed::' target='_new' title='Mayor Crushes Illegally Parked Cars'>Βίντεο: Mayor Crushes Illegally Parked Cars</a>
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είναι σημαντικό να υπάρχει χιούμορ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">