ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Με εκτεταμένα άρθρα αντέδρασαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στην είδηση για δημοψήφισμα

Με εκτεταμένα άρθρα αντέδρασαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στην είδηση για δημοψήφισμα στην Ελλάδα, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός της χώρας.


BBC : το βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο δίνει την είδηση της απόφασης διεξαγωγής δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό της χώρας, ως αποτέλεσμα της κλιμακούμενης δυσαρέσκειας και κινητοποίησης του ελληνικού λαού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ¨ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι ο κύριος Παπανδρέου μεταθέτει την ευθύνη για την τύχη της χώρας του στον ελληνικό λαό».

Reuters: «Αναπάντεχη» χαρακτηρίζει την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για διεξαγωγή δημοψηφίσματος το πρακτορείο, κάνοντας λόγο για «εύθραυστες εκλογές αν η λαϊκή οργή απορρίψει του όρους της νέας δανειακής σύμβασης».


Bloomberg: «Ριψοκίνδυνη κίνηση» χαρακτηρίζει την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού για δημοψήφισμα το διεθνές οικονομικό πρακτορείο, καθώς σε περίπτωση που ο λαός απόρριψη νέας δανειακής σύμβαση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρεοκοπήσει η χώρα.  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με εκτεταμένα άρθρα αντέδρασαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στην είδηση για δημοψήφισμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">