ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός (Διερωτάμε ποιας Δημοκρατίας)

Ο Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα. Με το που άρχισε την ομιλία του, την οποία άφησε για το τέλος, κατηγόρησε κατά τον πλέον βαρύτατο τρόπο την Νέα Δημοκρατία, τον Σαμαρά και τον Καραμανλή, ως αποκλειστικά υπαίτιους για τη σημερινή κατάσταση.

Παπανδρέου και Σαμαράς πέτυχαν χθες κάτι το οποίο δείχνει ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Πέτυχαν τα προσωπικά τους παιχνίδια. Ο κ. Παπανδρέου κέρδισε την εξουσία και ο κ. Σαμαράς είπε όχι αφού διεκδικεί μόνο αυτοδυναμία. Και η χώρα παραμένει με το πρόβλημα.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου και ενημερώνει τον κ. Παπούλια ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για κυβέρνηση συνεργασίας. Του είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να σχηματισθεί αυτή η κυβέρνηση.

Τέλος διερωτάμε ποια Δημοκρατία αποδέχονται οι ίδιοι, πως την αποδέχονται, και ποιοι την  αποδέχονται. (Την Δημοκρατία ως πέπλο της δεδομένης υποκρισίας ενός ανάλγητου κράτους, και ματαιόδοξων εγωκεντρικών βολεψάκιδων, που εκ του ασφαλούς απο το κοινοβούλιο παίζουν μια παράσταση κακής ποιότητας με την αποδοχή πολιτών κακών προδιαγραφών και υποστηρικτών της ανεντιμότητας.)

Γλυφάδα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011,

Γιάννης Κουρδομένος,
 
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός (Διερωτάμε ποιας Δημοκρατίας) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">