ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στο Gazoo απο την ποπ και ροκ μέχρι τον Βασίλη Τσιτσάνη

Από χθες το βράδυ... "Τα λέμε" στο "Gazoo". Εκεί, στο νέο μουσικό στέκι στο Γκάζι, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και την παρέα της, τους Θανάση Αλευρά, Σοφία Κουρτίδου, Ευριπίδη Ζερμενίδη.

Τι ακριβώς λέμε;... "Προσπαθούμε να αποτυπώσουμε, μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια, αυτό που πιστεύουμε για τη ζωή. Οτι, δηλαδή, τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει μόνο του και ότι τα πάντα, το καλό και το κακό, το όμορφο και το άσχημο, το θετικό και το αρνητικό, πλέκονται μεταξύ τους και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να συνυπάρξουν".

Είναι η πρώτη φορά που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναλαμβάνει τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο της καθοδήγησης ενός σχήματος: "Είναι πολύ μεγάλο άγχος το να ηγείσαι ενός σχήματος", παραδέχεται η ίδια και εξομολογείται στη συνέχεια, "Πραγματικά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για έναν τέτοιο ρόλο. Αυτό το καταλαβαίνεις μόνο αν τον αναλάβεις. Σε κάποια επίπεδα νιώθω έτοιμη και σε κάποια άλλα, όπως είναι για παράδειγμα η οργάνωση ή η συγκέντρωση, αισθάνομαι πως μου λείπουν πράγματα".

Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι πηγαίνοντας στο "Gazoo" θα διασκεδάσουν με ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε συγκεκριμένο είδος μουσικής, κάνουν μεγάλο λάθος. Γιατί ο πυρήνας αυτού του προγράμματος βρίσκεται στη συνύπαρξη και την παρουσίαση πολλών και διαφορετικών ακουσμάτων.

Τώρα πώς μπορεί να υπηρετηθεί εξίσου καλά από την ίδια φωνή μια ξένη μπαλάντα με ένα ατόφιο λαϊκό τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη; "Δεν νιώθω ότι υπηρετώ όλα τα είδη το ίδιο καλά. Νιώθω όμως πως το κάνω τελείως αληθινά. Γιατί τον εαυτό μου τον βρίσκω και σ΄ ένα ποπ και σ' ένα ροκ αλλά και σ' ένα λαϊκό τραγούδι", μας λέει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να μην προβληματίζεται αν τελικά υπάρχει πλέον χώρος και δυνατότητα στη ζωή του Ελληνα για διασκέδαση: "Με όλα αυτά τα δύσκολα που βιώνουμε, έχω σκεφτεί κάποιες φορές πριν ανέβω στη σκηνή"εγώ τι πάω να κάνω τώρα;". Υστερα όμως επικρατεί η βασική μου λογική η οποία μου λέει πως δεν γίνεται να παραλύσουν όλα επειδή η χώρα περνάει δύσκολα. Πρέπει όλοι να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και πιστεύουμε. Γιατί και αυτός, κατά τη γνώμη μου, είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος αντίδρασης".  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στο Gazoo απο την ποπ και ροκ μέχρι τον Βασίλη Τσιτσάνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">