ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ricky Martin-Nicki Minaj: H πολύχρωμη καμπάνια της MAC

Όταν ο Πουερτορικανός Ricky Martin μαζί με την εκκεντρική ράπερ Nicki Minaj επιλέχθηκαν ως τα νέα πρόσωπα της καμπάνιας της Mac Viva Glam 2012, η συνεργασία τους προκάλεσε έκπληξη αλλά και περιέργεια ως προς το αποτέλεσμα της ένωσης δύο τόσο διαφορετικών προσώπων.
 
Η πρώτη πολύχρωμη φωτογραφία της νέας καμπάνιας lipstick δείχνει το δίδυμο των τραγουδιστών σε πλήρη αρμονία, δίνοντας σε όλους την απάντηση. Η 28χρονη τραγουδίστρια προβάλλει τις καμπύλες της γονατισμένη επάνω σε μία μηχανή, ενώ ο 39χρονος Martin επιδεικνύει τα τατουάζ του κρατώντας ένα γιγαντιαίο lipstick. Το ζευγάρι φωτογράφησε τον περασμένο Ιούλιο ο David La Chapelle, που είναι γνωστός για το κωμικό, συχνά ειρωνικό στυλ του.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των lipstick (Viva Glam Ricky & Viva Glam Nicki) θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, για τη μάχη κατά του AIDS.

Οι δύο σταρ πήραν τη σκυτάλη από την Lady Gaga. Άλλα πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί με την MAC στο παρελθόν είναι η Cyndi Lauper, η Naomi Campbell, η Missy Elliott, η Mary J Blige, η Christina Aguilera και η Fergie.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ricky Martin-Nicki Minaj: H πολύχρωμη καμπάνια της MAC Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">