ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα 10/12/2011 - Άννα Καυκά: Συγχαρητήρια για την εκλογή στο νέο ΔΣ του ΕΒΕΑ όμως...

Είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη η συμμετοχή μου στο Νέο Δ.Σ του Ε.Β.Ε.Α. Η ψήφος των συνάδελφων επιχειρηματιών και επαγγελματιών του εμπορίου στο πρόσωπο μου είναι ψήφος ευθύνης για εμένα, ψήφος εμπιστοσύνης.

Η αλήθεια είναι συνέβησαν πολλά που συνετέλεσαν στην απόφαση μου να συμμετάσχω ενεργά ως υποψήφια. Η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι τραγική. Ολοένα και περισσότερα μαγαζιά κατεβάζουν ρολά, ολοένα και μεγαλύτερη απόγνωση στα πρόσωπα των συναδέλφων μου, καταστήματα με επιχειρηματική ιστορία πολλών ετών οδηγούνται στο κλείσιμο την στιγμή μάλιστα που όλοι ειδικοί και μη, τονίζουν την αναγκαιότητα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ως μοχλό εξόδου από την κρίση. Ποιοι πραγματικά όμως πιστεύουν σε αυτήν;

*Η κυβέρνηση Παπανδρέου τα τελευταία δύο χρόνια αναδείχθηκε σε εχθρό του εμπορίου με την αδιέξοδη πολιτική της, απέδειξε ότι δεν πιστεύει στην ιδιωτική πρωτοβουλία και αδιαφόρησε για τις φωνές που από την αρχή εναντιώθηκαν στην πολιτική της. Ανάμεσα σε αυτές η φωνή του κ. Μίχαλου, προέδρου του ΕΒΕΑ που από νωρίς επεσήμανε τα λάθη και τις αδιέξοδες πολιτικές της. Σε αυτό το ψηφοδέλτιο, με αυτές τις δυνάμεις του κ. Μίχαλου και της Ενωμένης Επιχειρηματικότητας συμμετείχα και εκλέχτηκα.

Δεν είμαι πολιτικός, δεν έχω ξαναβάλει υποψηφιότητα πουθενά, εργάζομαι εδώ και 20 χρόνια στον κλάδο του Εμπορίου και έχει μαυρίσει η ψυχή μου με αυτά που ζούμε γύρω μας. Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρω στα νέα μου καθήκοντα, αυτό που γνωρίζω όμως και σας δίνω το λόγο μου γι αυτό, είναι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια μαζί με το νέο ΔΣ του ΕΒΕΑ, από σήμερα να μείνει το Εμπόριο ζωντανό, γιατί το Εμπόριο είναι η καρδιά της οικονομίας μας.

Με εκτίμηση,

Άννα Καυκά

* Συγχαρητήρια για την εκλογή όμως αρκετοί συμπολίτες μας πράγματι θα θεωρούν υποτιμιτικό για την νοημοσύνη τους να επιρίπτονται ευθύνες σε μια προβληματική κυβέρνηση Παπανδρέου που δεν έκλεισε ουτε διετία, όταν είχαμε μια Ν.Δ σχεδόν δυο τετραετιών που εξαπατούσε τον Ελληνικό λαό, όπως και αυτές που είχαν προηγηθεί.


(Αλήθεια ο ικανότατος και κατάλληλος ''Πρωθυπουργός'' Καραμανλής τι έγινε;)

Τέλος διαχρονικά οι *Νεοέλληνες εχουν κοντή μνήμη διαμορφωμένη απο τα πολυδιαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε. (Είναι των εύκολων λύσεων....... τα φορτώνουμε όλα στον Παπανδρέου και την Κυβέρνηση μιας διετίας και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια δεκαετιών στο απυρόβλητο.)

Νεοέλληνες .....Δεν σας διέπει ίχνος δικαίου σε επίπεδο αντίληψης και νοοτροπίας.

(Υπάρχει εύκαιρο  άλλο μέλος η παράγωγο οικογενειοκρατίας να μας φoρτώσετε αποκομίζοντας το ελάχιστο αντίτιμο;)


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα 10/12/2011 - Άννα Καυκά: Συγχαρητήρια για την εκλογή στο νέο ΔΣ του ΕΒΕΑ όμως... Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">